Lejárt valóban a szavatossága,ha nem akkor miért állt ennyire?
Silderec azt hiszem ez a neve a potencia növelőnek amit szedek,mert már nem vagyok a "régi" elég nehezen szokott sajnos felállni.
Na de az volt rá írva hogy ebben a hónapban 8dikán lejárt. De én azért bevettem,mert elég drága volt.
És kB 30 perc után állt tőle a farkam (máskor 1 óra vagy több) 3 szor is elcsattantam mire vége lett a hatásnak.
Szóval lehet felturbózta a hatását hogy lejárt? Amúgy egyedül próbáltam mert nincs barátnőm. 28f
Azért aközött is tegyünk különbséget, hogy egy gyógyszer már hónapokkal/évekkel ezelőtt lejárt, meg aközött is, hogy max. 1-2 hónapja járt le.
A kérdező esetében az utóbbi igaz, így viszont egyértelmű, hogy nyilván 1-2 hónap alatt nem lesz baja még egy gyógyszernek. Azért ha évekkel ezelőtt lejárt szered is van, azt inkább ne vedd be.
ha a gyógyszer lejár akkor elveszti a hatását, nem felerősíti
ha csak most járt le pár napja, nem 2 éve akkor annak semmi baja.
egyébként meg lehet placebo hatás is, simán lehet hogy egy sima c vitamin is ilyen hatással lenne rá, ha azt hiszed az a gyógyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!