A schroth (gyógy)torna valóban segít, ha gerincferdüléses vagy?
Azt akarom kérdezni, hogy az említett torna típus gyógytornásznál való megtanulása, elsajátítása nagy segítséget nyújt-e a mindennapokban, vagy esetleg javíthat-e a problémán.
Sajnos én már felnőtt ember vagyok, 28 éves, és szeretném tudni hogyha eljárok és tanulom, csinálom, javul-e tőle a hátam, vagy árverés az egész? Magán tornászhoz járnék.
Én 22 évesen, több mint fél évig csináltam a Schroth-tornát napi rendszerességgel, gyógytornász segítségével.
Nemhogy javult, hanem folyamatosan romlott az állapotom! A módszerral az a baj, mint általában nyugati orvoslással, hogy nem elég holisztikusan tekint az emberi testre, ezért folyamatosak a mellékhatások.
Ezután kezdtem bioenergetikai, stresszoldó és légzőgyakorlatokat csinálni először heti majd napi rendszerességgel. Amiben ő volt a segítségemre a kezdetekben: [link]
Testtartásom és közérzetem azóta sokat javult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!