Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lányok, srácok! Mit gondoltok...

Lányok, srácok! Mit gondoltok arról, ha egy 20-30 éves férfi nem borotválja a hónalját és a fanszőrét (naturon hagyja vagy csak trimmeli)? Mi a véleményetek, ha meglátjátok a szőrt, amikor szexre kerül sor vagy a kondi/uszoda öltözőbe zuhanyzáskor?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok légyszí.

2021. aug. 11. 10:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
29%

Az, hogy igénytelen vagy magadra!

Lepontozó bajnok, pontozzál le.

F.SZKLAP!

2021. aug. 12. 05:57
 12/27 anonim ***** válasza:

Nektek van igazatok. 😉👍

2021. aug. 12. 05:59
 13/27 anonim ***** válasza:
47%
Nőként sosem értettem, miért is szőrtelenít egy férfi. Nem lesz tőle igényesebb, és elveszti férfi mivoltát.
2021. aug. 12. 08:21
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem veszti el. Nem attol ferfi vagy igenyes ferfi a ferfi, hogy szoros vagy szortelen.

A higenia nem anszortelenitesnel kezdodik es fejezodik be. En pl honaljamat nem szoktam, max a penisz kornyeken meg a hajamat. Ennyi nekem eleg, mast se zavart

2021. aug. 12. 08:55
 15/27 anonim ***** válasza:
57%
Férfinál ha csak nem farkasember nem gáz a fan és hónajszőr, külföldieknél mind látom, hogy van hónajkutya😊
2021. aug. 12. 17:38
 16/27 anonim ***** válasza:
Számomra nem attól férfi a férfi,ha szőrös. Más nem érdekel, párom igen.
2021. aug. 14. 10:26
 17/27 anonim ***** válasza:
59%
Brutál igénytelen és okádék látvány az, amikor a férfi mellszőre kikandikál a pólóból!
2021. aug. 15. 06:17
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

..... Szóval.

Születtek itt mindenféle válaszok,de egyet ne felejtsünk el, hogy az ÉN testem, ÉN rendelkezem vele és azt csinálok "velem", ami jól esik.

Szőrtelenítek? Igen. Ezzel fájdalmat okozok valakiknek?

Nem!

Így,érzem jól magam.

Sok embernek van tetoválása a testén.

Miért?

Mert nekik így, tetszik.

Akkor őket is el kell ítélni, mert felvarratott magára valami szépet?

(Amúgy meg egy nagyon szőrös testen igencsak bután néz ki egy tetkó.)

Nekem nincs tetkóm, de másokon meg nagyon is szokott tetszeni amit látok.

Kedves olvasó!

Fogadd el, hogy mindenki azt csinál a saját testével amit akar.

Dohányzól?

Ha igen a válaszod, akkor az azt jelenti, hogy nem foglalkozol az egészségeddel,testeddel és azzal, hogy mások netán megszólnak azért ha cigizel, de ettől még ugyanolyan jól érzed magad a bőrödben,mit azok, akik borotválják a testüket.

2021. aug. 15. 06:42
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én 25/F vagyok de amikor már látom, hogy több centis szőrszálak vannak, akkor letolom nullára. Miért? Mert ha meghagyom hosszúra a szőrt, sokkal jobban bebüdösödik, mint amikor le van nyírva. Főleg ebben a nyári melegben, amikor naponta ötször leizzad az ember ha kilép az utcára. Meg egy full szőrös hónaljat nem is lehet normálisan dezodorálni. Hát a szőrre megy a dezodor, nem a bőrre, az meg úgy semmit nem ér :D És pont nem érdekel, hogy mások mit gondolnak erről. Egyébként meg úgy gondolom, hogy elég férfias jelenség vagyok hónaljszőr nélkül is. Ha valaki nem érzi magát férfinak, ha nincs hónaljkutyája, ott valami baj van a fejben.
2021. aug. 15. 10:03
 20/27 anonim ***** válasza:
77%
Nekem teljesen mindegy. Szeretem a szőrös, meg a szőrtelen férfiakat is.
2021. aug. 15. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.