Lányok, srácok! Mit gondoltok arról, ha egy 20-30 éves férfi nem borotválja a hónalját és a fanszőrét (naturon hagyja vagy csak trimmeli)? Mi a véleményetek, ha meglátjátok a szőrt, amikor szexre kerül sor vagy a kondi/uszoda öltözőbe zuhanyzáskor?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok légyszí.2021. aug. 11. 10:49
1/27 anonim válasza:
Férfiként hidegen hagy a másik férfi szőrzete. De a veled egykorú lányok nem fogják szeretni, főleg a hónaljszőrt.
2/27 anonim válasza:
Lol en se borotvalom. Szigeten a sok fiatal kulfokdinek szinte senkinek se volt leborotvslvs a honalja. Azota en se csinalom
3/27 anonim válasza:
Engem nem érdekel a szőr, természetes, ez van.
21/L
4/27 anonim válasza:
Engem nem érdekel,a lényeg hogy tiszta és ápolt legyen.
Szerintem már sokan amúgy is túlzásba viszik a szőrtelenítést.
41/N
6/27 anonim válasza:
Szexi a szőr. Trimmelést nem szeretem, mert olyan hatást kelt mint aki 1-2 hete nem ért rá borotválkozni
7/27 anonim válasza:
Úgy hagyd, ahogy jól érzed magad. 35F
8/27 anonim válasza:
Nem jönnék össze ilyennel. Én szeretem ha a hónalját és az intim részét szőrteleníti. Nem szeretek szőrt nyalogatni...
Én sem várom el mástól.
28L
10/27 anonim válasza:
Ha idegen,akkor nem érdekel,ha a barátom,akkor majd fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!