Gynecomastia lehet?
Figyelt kérdés
Elsősorban sziasztok. Meglehetősen aggódós típus vagyok,igen hamar a legrosszabbra gondolok. Az utobbi egy évben felszedtem egy kis plusz kilót(nem kell sokra gondolni 170 magas vagyok s kb 63-65 kiló). Pár napja elkezdett zavarni hogy nagyobb a mellem,a mellbimbó környékén(mind a kettőben) ha nyomogatom kitapintható körbe több keményebb kis valami(nem kapok erre jó szót). Ígyis úgyis megyek orvoshoz csak kiváncsi lennék a veleményekre lehet e csak szimplán zsír mejtől viszonylag könnyen megszabadulhatnék diétával s sportal(sajnos mostanság elég mozgásszegény életmódban van részem) vagy ez hogy kitapinthatók a mirigyek biztos jele a hormonalis problémának és csak műtéti úton szabadulhatok meg tőle?
20F
2021. aug. 7. 11:44
1/1 anonim válasza:
Inkább hipochonder lehetsz. Eleve vékony vagy, igen a mellszövet kemény férfinél. A kötőszövet az, a hozzá tartozó zsírszövet a nőknél lágy. Ha nem egy kiemelkedő, kúpos, indokolatlan mell van, az adhat erre indokot, háziorvos ránézésre eldönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!