17 évesen mit lehet kezdeni gynecomastia betegséggel?
Már borotválkozok, szőrös vagyok mindenhol, és már vagy 4 éve van gynecomastia-ám. Szóval gondolom már nem fog elmúlni magától. Túlsúllyos voltam, de nem kritikusan. Most lefogytam így egyre jobban látszik pólóba is stb. Már nagyon zavar. Főleg, hogy kondizok és nőtt a mellizmom is így mégjobban kitüremkedik :( Már elég tűrhető formám lenne, mennék is strandolni, de emiatt nem tudok.
Kihez kell fordulni ? Mit lehet vele kezdeni ? El vagyok keseredve, azthittem jobb lesz ahogy fogyok/izmosodok, de egyre rosszabb...
TB-re nem csinaljak a zsirleszivast, tudtommal csak a gyno-t veszik ki.
Magánon mind2-vel szoktak, de cserébe minőségit kapsz, persze ha ki tudod fizetni a fél milliót :D
Én augusztusban megyek a konzultációra, valószínű, hogy abban a hónapban már meg is lesz a műtét. Magánorvoshoz megyek, mert az, hogy TB támogatással műtsenek meg, rengeteg idő és utánajárás. Remélem, hogy sikerül összeraknod rá a pénzt és szabaddá válnod! Azt hiszem, hogy aki tapasztalja, hogy mi ez a betegség, az kellőképp átérzi a "szabaddá válás" kifejezést.
Tényleg a legjobbakat kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!