Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez hereák? Kicsi csomo

Ez hereák? Kicsi csomo

Figyelt kérdés

Sziasztok 3 napja elkezdett fájni a herém. Régebben is volt már ilyen ezért nem foglalkoztam vele de már kezdek kicsit félni mert nem múlik el.

Ahogy jobban megvizsgált egy gombostű fejnyi 'csomót' tapintottam a herén ami szerintem nem jó jel.

Éz valyon hererák?

Mennyire siessek orvoshoz?

Milyen a kezelés?

2021. júl. 6. 23:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk orvosok. Ez a te heréd, a te életed.
2021. júl. 12. 09:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Elég sokan adtak itt félrevezető infot neked.

A hererák elég ritka, de főleg a fiatal férfiaknál fordul elő, az agresszívabb verziója, ami gyorsan terjed és okoz távoli áttétet, kimondottan a fiatalabbakat érinti (17-20-on éves korosztályt). Egy ismerősömnek anno ennyi idős volt a barátja, ő meghalt mert nem került időben orvoshoz.

A hererák nagyon jó esélyekkel, majdnem 100%-osan gyógyítható, ha időben kezelik.

Nem akarlak megijeszteni, de amilyen hamar tudsz, menj el orvoshoz, ha az, akkor derüljön ki időben, ha nem az, akkor meg megnyugodhatsz. Ha az van és nem mész orvoshoz, mert nem fáj, nem zavar, akkor addig fogsz várni, amíg mindened le akar majd szakadni, annyira fog fájni, a heréd meg akkora lesz mint a fejed. Na, akkor már nem fognak tudni olyan jó esélyekkel kezelni.

És a többi férfi kommentelőnek is azt javaslom, hogy évente menjen el egy vizsgálatra, nézesse meg magát.

Üdv,

Egy feleség, aki két hererákot és hereeltávolítást csinált végig a férjével. ( igen, ez elég ritka eset, de mi sem hittük, hogy velünk fog megtörténni)

2021. aug. 11. 17:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!