Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Segítség! Bőrtelen, csupasz...

Segítség! Bőrtelen, csupasz vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Erős, szűkületem volt, megműttettem. Azt mondtam, hogy olyanra csinálja az orvos, ami szerinte a legjobb ebben az esetben. Mégiscsak ő az orvos. Mondtam, hogy az a kitételem, hogy nagyon esztétikus legyen, jól nézzen ki, érvényesüljenek más előnyök is a szűkület megszüntetésén kívül, mert nem akarok több műtétet, hogy nem szűküljön újra és hogy ne legyenek higéniai problémák, mint a szűkületnél, mert nem tudtam alatta tisztítani.

Teljes körülmetélésem volt, nagyon feszes stílusban.

Kiestek a varratok.

Eddig azt hittem valamennyit még változni fog, de most látom, hogy nem... Annyi bőr maradt, mint a farkam tövén bárhoz máshol. Nincs heg, a vágás teljesen egyenes. Olyan, mintha nem is nőtt volna fitymám. Annyi bőr van, hogy ne húzza, ha feláll... Nem tudom egyáltalán mozgatni a bőrt olyan, mintha az ujjam húzkodnám. Lankadtan is pont ilyen...

Lehet valamit ezzel kezdeni? Kell vele valamit kezdeni? Meg lehet egyáltalán szokni? Hogy lehet megszokni? Olyan érzésem van, mintha mindig meztelen lennék... Nagyon szokatlan...

2021. júl. 2. 21:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
21%
Csak plasztikaisebeszet szval szval nem.lesz olcso sajnalom lehet ha masik orvossal is konzultalsz meg usztad volna
2021. júl. 3. 21:06
 22/24 anonim ***** válasza:
80%
A lányok értekelni fogják szex közben a feszességet, ha jól csinálod. Kis sikosító nem árthat. Amerikai fiúk is úgy maszturbálnak.
2021. júl. 4. 14:12
 23/24 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán semmi gond nincs ezzel és meg fogod szokni. Nekem is hasonló. Az érzékenység elmúlt 1 hónapon belül, én mással küszködtem kicsit. Nekem száraz volt és önkielégítésnél kénytelen voltam nyálon kívül mást használni. Krémeket és testápolót kezdtem használni először, ami az egésznek nagyon jó hatást tett. Most már szexuális tevékenységnél nincs szükségem ilyesmire. :-)
2021. júl. 30. 13:08
 24/24 anonim ***** válasza:
78%

Na, milyen most, egy hónap után? Nagyon más így maszturbálni?

Olyasmi érzés a fedetlen makk, mint ha kifordítanánk az alsó vagy épp a felső ajkunkat, és hagynánk, hogy meg-/kiszáradjon ott a nyálkahártya?

2021. aug. 4. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!