Segítség! Bőrtelen, csupasz vagyok, mit tegyek?
Erős, szűkületem volt, megműttettem. Azt mondtam, hogy olyanra csinálja az orvos, ami szerinte a legjobb ebben az esetben. Mégiscsak ő az orvos. Mondtam, hogy az a kitételem, hogy nagyon esztétikus legyen, jól nézzen ki, érvényesüljenek más előnyök is a szűkület megszüntetésén kívül, mert nem akarok több műtétet, hogy nem szűküljön újra és hogy ne legyenek higéniai problémák, mint a szűkületnél, mert nem tudtam alatta tisztítani.
Teljes körülmetélésem volt, nagyon feszes stílusban.
Kiestek a varratok.
Eddig azt hittem valamennyit még változni fog, de most látom, hogy nem... Annyi bőr maradt, mint a farkam tövén bárhoz máshol. Nincs heg, a vágás teljesen egyenes. Olyan, mintha nem is nőtt volna fitymám. Annyi bőr van, hogy ne húzza, ha feláll... Nem tudom egyáltalán mozgatni a bőrt olyan, mintha az ujjam húzkodnám. Lankadtan is pont ilyen...
Lehet valamit ezzel kezdeni? Kell vele valamit kezdeni? Meg lehet egyáltalán szokni? Hogy lehet megszokni? Olyan érzésem van, mintha mindig meztelen lennék... Nagyon szokatlan...
Hát ez a hátránya a dolognak. Innentől kezdve ha masztizni szeretnél, mindig kelleni fog valamilyen síkosító, mert nincs mit fel és le mozgatni rajta, a kezednek kell csusznia rajta.
Persze nem a világvége, csak egy kis kellemetlenség. A többit meg majd megszokod, muszály lesz.
De még mindig bánt a gondolat, hogy olyan vagyok, mint egy ókori zsidó, aki annyira izzadt, büdös volt, hogy inkább levágták...
Hol lehet jelentkezni fityma-helyreállításra? Melyik orvos csinál ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!