Hogyan tudnék javítani a helyzeten?
Fitymaszűkületem, rövid fitymafékem és túlságosan érzékeny makkom is van.
A fiymaszűkületem nem olyan vészes, csak izgatott állapotban nem tudom visszahúzni.
A rövid fitymaféket abból gondolom, hogy lankadtan, amikor visszatudom húzni a fitymát, akkor előre billen a makk.
A makkom olyan érzékeny, hogy elég erős fájdalommal jár még az is, ha csak szimplán hozzáérek.
Mit tudnék ezekkel kezdeni? Még nem múltam el 18, úgyhogy az orvost egyelőre kihagynám.
Valami házi praktikára gondoltam, ami hatásos és biztonságos is.
Olvastam olyat is, hogy hátrahúzva a fitymát és megrogzítve alsó gatya nélkül farmer és futás! Kint a határban ordítva. Kb 50 méter után sírva estem össze és csak vergődtem a földön. Ahol nem járt ember ott lehúzott sliccel mentem, makk és zacskó kirakva persze.
Lakott területen pedig már becsomagolt makkal közlekedtem, azért csomagoló anyagot vittem, sejtettem hogy szükség lesz rá.
Menj el orvoshoz mindenféleképpen!!! Ez nem olyan dolog, ami helyrejön magától sajnos. Nekem is volt, elmentem vele dokihoz és azt mondta, hogy körülmetélés, ezt el szerettem volna kerülni. Viszont nagy előnyöm volt, h nem mentem el felkészületlenül! Mondtam neki, hogy nem szeretnék teljes körülmetélést és olvastam, hogy van részleges körülmetélés és a bemetszés. A részlegest nem ajánlotta, mert nagyon nagy eséllyel újra beszűkülhet és akkor annak az lenne a vége,h teljes körülmetélés. Erre az egyre semmivel sem tudnám őt rábeszélni, hogy megcsinálja. A bemetszést jó megoldásnak tartotta, ha nem szeretnék megválni a fitymától. Viszont azt mondta, hogy azt sem ajánlja, mert nagyon csúnyán fog kinézni. Én pedig azt mondtam neki, hogy nem szeretnék teljes körülmetélést, és szeretném a bemetszést, ha a későbbiekben bármilyen problémám lenne vele, akár esztétikai, akár a "használatban", akkor még van lehetőség a teljes körülmetélésre! De nekem az a fő cél, hogy megszűnjön a fitymaszűkület, megmaradjon a bőr és lehessen használni. Az, hogy esztétikailag milyen lesz, azon ráérek töprengeni utána. .... és mennyire jól döntöttem, mert esztétikailag semmi baj nincs vele számomra és volt olyan hölgy, aki ezt meg is tudta erősíteni! Sokkal jobban érzem magam, teljesen jól működik és a nadrág se dörzsöli a makkot, mint a körülmetélteknél, és nem is szárad ki!
Ezt csak azért írtam le, hogy ha valakinek hasonló problémája van, akkor az orvosnak nyugodtan mondja a bemetszést! Bár sok orvos a teljes körülmetélést szeretné erőltetni (nem is értem, miért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!