Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Meglepően láttam naturista...

Meglepően láttam naturista szaunában, hogy van oylan férfi, aki teljesen meghagyja fiatal létére a fanszőrzetét. Mennyire jellemző ez?

Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 21:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyre gyakoribb strandon és kondiban is egyre több fiatalt látok teljesen meghagyott fanszőrzettel.
2021. jún. 20. 11:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is egyre több korombelit ( 20-as) látok rövidrenyírt szőröset, de teljesen meghagyott is akad mostanság.
2021. aug. 22. 07:21
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Én is meghagyom teljesen, de minden nap egyszer-kétszer sűrű fésűvel teljesen kifésülöm, kefével kikefélem és akkor nem tapadnak össze a szálak össze vissza, hanem jól mutat.
2022. jan. 1. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem is natur szőrös
2022. febr. 6. 10:37
 15/16 sandrisbp ***** válasza:
szerintem így is, úgy is lehet mutatós egy szerszám :). Ha nagy valakinek, szerintem jobb, ha naturan szőrös vagy trimmelt, mert jobban mutat, mintha csupasz. Ha valakinek a mellkasa, hasa, feneke szőrös, akkor pedig nagyon idétlen szerintem, ha a fanszőrzetét leborotválja elöl, miközben a testszőrzete meg van hagyva. A zacsival már más a helyzet: ott a borotválás pártján vagyok, esztétikailag is jobb úgy, és egyéb szempontokból is :).
2022. ápr. 8. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezelőtt kb 5-6 éve amikor uszodába kezdtem járni, kb minden tini srácnak borotvált volt. Idén kezdtem újra uszodába menni rendszeresen, és azt látom, hogy senki sem borotválja. Mostanában mindenkinek szőrös.
2024. aug. 8. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!