Jártatok-e már nudista strandon, mit tapasztaltatok?
Komolyabb fürdőkben is látod az öltözőben a saját nemedet.
Voltam néhányszor a párommal, jó helyek, megbízhatóak. Trollkodók, bámészkodók, 2 m-es kigyúrt alakok bomba csajjal szinte soha sincsenek. Igaz, a 20-asok is ritkák, inkább idősebbek jönnek.
Akkor látszott a különbség, amikor Balatonon vagy a Velencei tavon a naturista hely után a simára átmentem: az előző sokkal nyugisabb, barátságosabb. Úgymond előszűri a nat. hely az embereket, mivel be kell tartani a nat. írott s íratlan szabályokat.
Jó kérdés. Edit, te miért próbálnád ki?
Én azért kezdtem el, hogy kipróbáljam, milyen az egyik alapvető normát megszegni, méghozzá legálisan.
Pl. Nagyon paráztam először öltözni közös öltözőben (ffiak, nők együtt.) És hatalmas élmény volt, h amint lekerült a bikinim, nem bámultak meg, nem jöttek zavarba, nem ettek meg, hanem minden ment tovább. Gyerekkorom óta nem éltem át ilyet, mióta elkezdtem nőiesedni!
Ez egy másik (szub)kultúra.
És tényleg elfogadtak úgy, ahogy vagyok.
(Lsd. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!