Nofap valós jótékony hatásai?
35 éves férfi vagyok, egy ideje az otthonomtól távol élek és dolgozom. Egyre többet maszturbáltam, napi 2-3 alkalommal átlagosan. Az időm, a társas kapcsolataim, a munkám, és a hangulatom rovására ment. A hajam már korábban elkezdett hátracsúszni, de amióta ezt az életmódot élem rohamosan ritkult is. Egy ideje az ejakuláció utáni eufória is üressé vált, ezért megpróbáltam elhagyni, 12 napnál járok, azóta jobban alszom, kipihentebb és kiegyensúlyozottabb vagyok, jobban tudok koncentrálni, nincsenek hangulatingadozásaim, és nem csak hogy csökkent a hajhullásom, de látszólag a hajam is erősödött.
Azt olvastam, hogy a gyakori, hosszú maszturbálás átmenetileg növeli a tesztoszteronszintet, meg pár más hormonét, ami a cikkekben leírtak alapján logikusan hangzik, hogy miért lehet jó hatással a nofap a hajra. Lehet ebben valami igazság? Hiszem, hogy van benne igazság, de akkor miért nem elterjedtebb azok között, akik kopaszodnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!