Emlékszik még valaki arra, mikor régen az orvos felhúzta a fitymáját, vagy mikor fürdésnél mindig ellenőrizték?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap tesóm felhozta ezeket, és ciki volt, de előjöttek az emlékek:)2021. máj. 18. 07:44
11/24 anonim válasza:
En is emlekszem ra. 10 evesen rantottak fel, utana apa kb. 2x ranezett es ennyi.
12/24 anonim válasza:
Akkor kerdezö teged kinoztak sajnos
13/24 anonim válasza:
Én is emlékszek rá, az iskolaorvos nézte meg 7. vagy 8. osztályban.
14/24 anonim válasza:
kedves lepotontozo idézek "Nekem inkább a falhúzva tartás fürdéskor, még ha a víz forró is volt.." ebben benne van kinzas forroviz érzékeny börfelület = fájdalom
es megmaradt élmény lepontozhatsz mert kimondom az igazat de akkor is igazsag marad
15/24 anonim válasza:
Jah emlékszem mindig hátrahúzva kellett tartanom fürdés közben és ha nem volt mindig rám szóltak.
16/24 anonim válasza:
Nekem kétszer is felhúzták és nagyon kellemetlen élmény volt. Ráadásul kb 11-12 éves koromig mindig ellenőrizték otthon utána meg kérdezgették, hogy meg mostam-e.
Emiatt nagyon szégyenlős lettem. Legjobb módszer szerintem ha MINDEN nap meg kell mutatni apának és így nem lesz gond.
17/24 anonim válasza:
Igen emlékszek nagyon gaz volt orvos csinálta és fajt is.
18/24 anonim válasza:
Én csak arra emlékszem, hogy suliban nézte meg nálunk a doki, orvosi vizsgálatkor.
19/24 anonim válasza:
Igen fel kellett feküdni az ágyra majd nagyon fajt sírtam sikítottam borzalmas volt.
20/24 anonim válasza:
19 leirtad pontosan ami történt sajnalom ezt nők ugy sem értik és 98% női dokik csinálják férfi dokik tudjak milyen igy megoldjak mashogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!