Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha én nem váltok ki egy...

Ha én nem váltok ki egy gyógyszert amit felírt az orvos akkor aztán azt letudják ellenőrizni?

Figyelt kérdés

Tehát felírt egy gyógyszert. Van itthon belőle. Én nem váltom ki akkor arról a gyerekorvos értesül? Nem akarom azt hogy azt higyje hogy csak szórakozok aztán máskor meg nem akar teljesen komolyan venni. Mert elvileg nekik a felírt gyógyszerekből van juttatás ha minden igaz. Aztán azt ő felírja azt mégsem váltom ki...

De elvileg én nem csak ebbe a városi gyógyszertárban válthatom ki a gyógyszert igaz? Tehát itt is van 2 gyógyszertár. Két külön. Már eleve nem olyan könnyen ellenőrizhető. Aztán én kiválthatom a 25 kmre levő városi gyógyszertárban is nem?

2015. febr. 23. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Ne keverjél ennyire.

Igen, utána tudnak nézni, hogy kiváltottad-e a gyógyszert, bárhol is váltod ki.

Miből gondolod, hogy a dokid majd ennek utánajárkál?

És miért nem mondtad neki, hogy ne írja fel, mert van otthon?

2015. febr. 23. 18:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Felírta. Hazajöttem. Itthon meg mondja anya hogy ebből van egy egész dobozzal.

Szóval elképzelhető hogy utána tud nyomozni vagy hogy utána nyomoz. Vagy hónap végén van e valami gyüjtőtár ahol ezt azonosíthatják

2015. febr. 23. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
A nevedet nem írják be a rendszerbe, az orvos adatait vonalkódozzák le. Szóval no para :)
2015. febr. 23. 18:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Tehát nem vagy csak nagyon sok utánajárás után azonosítható akkor. Pl megláják hogy valaki nem váltotta ki ezt a gyógyszert. Akkor tudnak emlékezni esetleg hogy nekem felírt ilyent lehet én voltam. Vagy a borítékba amit mindig ott írnak abba beleírják esetleg hogy kinek mit írtak fel. De évek óta kb mindig ugyanazt a gyógyszert kapom tőle. Szóval azért van már belőle itthon.
2015. febr. 23. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:

"Szóval elképzelhető hogy utána tud nyomozni vagy hogy utána nyomoz. Vagy hónap végén van e valami gyüjtőtár ahol ezt azonosíthatják"

De most komolyan, te mitől félsz? Feljelent?

Hidd el, hogy marhára nem érdekli.

Egész biztos lehetsz benne, hogy nem te vagy az egyetlen, aki ilyet csinál. :)

Amikor elhagytam a receptjeimet és mentem újakért, akkor ennyit mondtak: "Elhagyta? Akkor beírjuk, hogy azért adunk ki újakat." Ennyi.

2015. febr. 23. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Hidd el:

A KUTYÁT NEM ÉRDEKLI, HOGY TE NEM VÁLTOTTAD KI A GYÓGYSZERT!!!

2015. febr. 23. 18:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel mit vagy épp mit nem váltottál ki :D
2015. febr. 23. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Jobb dolga is van az orvosoknak, mint hogy ilyesmit ellenőrizgessenek. Nem fog időt pazarolni rá.
2015. febr. 23. 19:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm
2015. febr. 23. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!