Az ügyfélkapun az egészségügyi jogviszony lekérdezésnél eddig csak orvos, klinika egyéb egészségügyi intézmény kérdezett le adatot. Most láttam, hogy az önkormányzat is ellenőrizte a jogviszonyomat a napokban. Mi lehet ennek az oka?
Nem vagy esetleg vállalkozó és azért?
egyébként hol látszik, hogy ki nézett adatokat?
Nem vagyok vállalkozó. Soha nem is voltam az.
Én úgy szoktam lekérdezni, hogy belépek az ügyfélkapura, ott van felül egy fül, hogy ügyintézés, majd a t betűnél rámegyek arra, hogy taj nyilvántartással összefüggő szolgáltatások. Ott ha rákattintok kéri a belépő nevet és jelszót. Ekkor lépek be az OEP oldalára. A menüben bal kéznél van olyan, hogy biztosítási jogviszony. Oda beírod a taj számod. Ekkor már rá tudsz kattintani szintén oldalt, hogy betegéletút lekérdezése. Fel van tüntetve egy kezdeti dátum a végére beírod a mai napot. Továbbra kattintasz és kiadja a betegéletutad. Felül lesznek az ellátási adatok, hogy milyen vizsgálatokat végeztek. Alatta, hogy milyen receptet váltottál ki. Ha legörgetsz a legaljára akkor pedig a jogviszony ellenőrzési adatokat találod, amire a kérdésem is vonatkozott. Remélem tudtam segíteni. Lehet más rövidebb utat is tud a megnézésére, én még nem jöttem rá :)
Nem tudok semmilyen ügyről, hogy folyamatban lenne az önkormányzatnál. Gyermekem pedig nincs.
Annyi ügyem van, már ha ezt annak lehet nevezni, hogy az utóbbi 2 hónapban hosszabb ideig voltam beteg, ezért a szeptemberi táppénzem majd az OEP utalja egyszer... Ennek nem tudom van-e jelentősége az önkormányzat tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!