Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Magyarországon hol tudnék...

Magyarországon hol tudnék feliratni finasteride gyógyszert kopaszodásra ?

Figyelt kérdés
Két oldalt elkezdtem kopaszodni, szeretném feliratni ezt a gyógyszert hogy újra kinőljön a hajam, de nemtudom hova kellene mennem ehhez.
2021. máj. 17. 23:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Doktornál próbálkoztál érdeklődni? Jobban tudhatja.
2021. máj. 21. 06:54
 12/21 anonim ***** válasza:
A dohányzás is káros mégis szívják és végül sokan bele is halnak. Egyébként kopaszodásra a legtöbb orvos nem fogja felírni, protekció kell hozzá. Van még a minoxidil, ez nem annyira veszélyes de ettől is bedoboghat a szíved és allergiás reakció is felléphet, kiszárad, kipirosodhat tőle a fejbőr ami kellemetlen és hosszú távon nem tudom mennyire eredményes de egy idő után biztos hogy elveszti a hatását és kihullik a haj amit visszanövesztett tehát ugyanott vagy mint előtte. Ha nem nagy kiterjedésű a kopaszodás akkor szóba jöhet a hajbeültetés, ha viszont nagy a kopasz felület akkor a fene meg ette az egészet, marad a ragasztott paróka vagy a Bruce Willis séró. Jelenleg nincs olyan szer ami mellékhatások nélkül megállítaná a kopaszodást.
2021. máj. 21. 19:02
 13/21 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. A finszterid DHT blokkoló. Csak addig blokkol, amíg használod. Vissza nem nő tőle a már kihullott hajad. ~70%-al csökkenti a DHT szintet, ami a kopaszodást okozza. A legtöbb orvos valóban nem írja fel kopaszodásra a finaszteridet, magánorvosoknál érdemes próbálkozni.

A lehetséges mellékhatások itt vannak, nem veszélytelen, nálam egy éve eddig semmi gond:

[link]

(A betegtájékoztatóban vedd figyelembe, hogy az adagolás és egyéb prosztata betegségre van nem kopaszodásra, de a mellékhatások ugyan azok lehetnek. Kopaszodásra napi 1mg szedendő belőle. Nálunk csak 5 mg finaszterid van forgalomban, ezt gyógyszerdarabolóval negyedelem.)

Minoxidil 5%-os való férfiaknak férfias kopaszodásra a 2%-ost nőknek gyártják. Az is csak addig blokkol amíg használom, a minoxidiltől visszanő a haj, amennyiben még olyan állapotban van, ha abbahagyom fél év és kihullik ami visszanőtt.

Nincs kockázatmentes megoldás a kopaszodásra. És nem állítható meg a kopaszodás, csak késleltethető, csökkenthető a folyamat.

A 9-esnek igaza van, hogy a duaszterid hatásosabb, mint a finaszterid csak azt nem tudta felírni az orvosom, de ha valakinek van információja írjon.

2021. máj. 21. 21:48
 14/21 anonim válasza:
Dutaszteridet hajhullás ellen mezoterápia (fejbőrbe adott injekciók) formájában is lehet alkalmazni. Így nincs, vagy minimális a mellékhatása. Ez Magyarországon is elérhető és teljesen legális. 3 hónaponta kell ismételni, a hátránya, hogy kicsit drágább, mint a tablettás változat. Nem sokan foglalkoznak D. mezoterápiával Magyarországon, de kis kereséssel lehet találni ilyen orvost.
2021. jún. 2. 16:48
 15/21 anonim ***** válasza:
14: Hol érdemes ilyet csinálni?
2021. jún. 27. 23:09
 16/21 anonim válasza:
2021. jún. 27. 23:26
 17/21 anonim ***** válasza:

"Önöknél is ez a mechanika, csak "hiba csúszott a számításba", és a DHT túl korán jött a fejbőrükbe,":

Ez nem igaz. Egyszerűen csak arról van szó, hogy az, hogy a hajhagymák hogyan reagálnak a DHT -re, hajhagymától és embertől függően is változik. Az, hogy valaki korábban kopaszodik, még nem jelenti azt, hogy több hormon van benne.

"Ha egy hajkezelés során megfelelő gyógyszer, azaz DHT blokkoló nem kerül beadásra, a kezelés teljesen ÉRTELMETLEN! ":

Ezzel viszont rátapintott a lényegre. Minden más pénzkidobás.

2021. jún. 27. 23:43
 18/21 anonim válasza:

Ezt ma találtam az interneten: Trust Pharmacy (salemedsonline.com), mindenfajta Finasteride kapható, vény és konzultáció nélkül, elfogadható áron, házhozszállítással.

Mi a véleményetek?

2021. júl. 4. 00:36
 19/21 anonim ***** válasza:
18: Én is néztem, de kicsit kamu szaga van.
2021. júl. 4. 00:52
 20/21 anonim ***** válasza:
2021. júl. 4. 00:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!