Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A pénisz ugye lehet egyszerre...

Gallits Gábor CsabaPalple kérdése:

A pénisz ugye lehet egyszerre hosszú és vastag is?

Figyelt kérdés
Ezt gondoltam itt is megkérdezem:-)
2021. máj. 1. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Te magad vagy rá az élő példa. De előfordulhat olyan is, hogy hosszú de csak átlag vastag, vagy vastag de csak átlag hosszú. Amúgy régebben is ilyen nagy volt neked? Vagy most honnan jött ez a mérés? :D
2021. máj. 2. 23:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Ez a mérés most onnan jött,hogy én időnként lemérem,amikor nincsen párom,mert nagyon rossz a memóriám.
2021. máj. 3. 22:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem speciel hosszú is és vastag is, legalábbis exeim állítása szerint. Hogy milyen vastag, azt nem tudom, de 18 centi hosszú nekem is (bár utoljára kb 19 évesen mértem, most 27 vagyok). Nem is nézik ki belőlem a csajok, ezért meglepődnek, mikor meglátják, főleg, mert emellett elég vékony testalkatú vagyok. :)
2021. máj. 31. 12:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!