Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kidurranhatnak a herék nagy...

Kidurranhatnak a herék nagy nyomástól/ütéstől?

Figyelt kérdés

2021. máj. 1. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is durran ki, de elég sérülékeny.
2021. máj. 1. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
igen
2021. máj. 1. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Mechanikai sérülés érheti, bevérzés is keletkezhet. Kidurranni nem tud, hiszen nem üreges, sőt meglehetősen kemény, tömör a szerkezete. Ha azonban vérzéses sérülés következik be benne, akkor sürgős orvosi beavatkozásra van szükség, mert a spermiumokat a vér limfocitái idegenként azonosítják, ami spermium-ellenes antitest képződést indíthat el, ami a termékenység megszűnéséhez vezethet.
2021. máj. 2. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

a here belseje hol tömör? van egy kemény burka, a belseje meg puha massza

és ezt a kemény burkot össze lehet roppantani

2021. máj. 2. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha befogod egy satuba, akkor igen.
2021. máj. 20. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Kidurranni szerintem sem tudnának.

De biztos eléggé érzékenyek, meg vigyázni kell, hogy ne nyomódjanak meg.

Fiúk szerintem biztosan érzik, mennyire szabad megnyomódniuk és erre figyelnek is.

De szerintem is látványra furcsa, hogy úgy szabadon lógnak kint, miközben ennyire érzékeny rész.

2021. dec. 30. 12:15
 7/9 anonim válasza:
Lépj rá egy narancsra és meglátod hogyan igaz hogy nagy erő kell hozzá egy ütés vagy rúgás nem elég, de a kérdésre igen a válasz. 6os igen elég érzékeny és nem védi semmi ráadásul elég rossz helyen is van ha gyomorszájon akar valaki ütni rá tud feszíteni a hasára az ember ami rengeteget tompít és egy kellemetlenség szintjére hozza le az egészet ez a heréknél nincs meg nem lehet ráfeszíteni elmozdítani semmi ha valami eltalálja akkor meg nagyon fáj
2021. dec. 30. 12:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Enyémet tesztelheti egy jelentkező lány.
2021. dec. 30. 13:37
 9/9 anonim válasza:
8as azért az nem lenne gyenge ám 😀 nekem is van ilyen fétisem, de azért még használni szeretném 😀
2021. dec. 30. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!