Kidurranhat az ember húgyhólyagja?
Figyelt kérdés
Ma amikor mentem hazafelé,nagyon kellett pisilnem!
Szerencsére hazaértem és nagyon sokat pisiltem!
De vajon kidurranhatott volna?
Vagy mi történt volna?
2017. ápr. 10. 17:09
1/5 anonim válasza:
"Vagy mi történt volna?"
Behugyozol.
2/5 anonim válasza:
Nem, egyszerűen annyi történt volna hogy ott egy záróizom elenged és összepisiled magad, így egész konkrétan.
3/5 A kérdező kommentje:
És nem durrant volna ki?
Vagy mivan ha megreped?
2017. ápr. 10. 17:17
4/5 anonim válasza:
Ha valakinek ennyitől megrepedne az akkora hátrányt jelentene evolúciós szempontból, hogy nem tudná továbbörökíteni a génjeit, ezért elég valószínűtlen hogy ilyesmi történjen veled így kb százezermilliócsilliárd generációval az első húgyhólyaggal rendelkező élőlények után. Nopara. Amúgy meg a folyadék megtalálja a legkissebb réseket is, szóval előbb pisilnél be, mint hogy megrepedjen. Azonban ha mondjuk beütöd mert mondjuk elesel vagy valaki megcsapja az alhasad előfordulhatnak bajok a hirtelen megnövekvő nyomás miatt, de ha nem ér baleset nem lesz baja.
5/5 anonim válasza:
A hólyag sokat kibír. Akaratlagosan sose tudod kidurrantani. Esetleg idős kórban, prosztatabetegségben, elzáródik a húgycső és nem tud pisilni az illető. De sokat kell szenvednie mire megreped. Több napig kibírhatatlan alhasi fájdalom előzi meg, mely minden mozdulatra, nyomódásra fokozódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!