Miért lehet ilyen a herém?
Figyelt kérdés
A bal herémen a mellékhere keményebb mint szokott és nem tudom mozgatni se a bal herémet( pl ha behúzom a hasam akkor csak a jobb herém emelkedik meg), de nem fáj. Nemrég a bicikli pedáljáról lecsúszott a lábam és ráestem a vázra. Lehet hogy ettől lenne? Hozzá tenném hogy már nagyon rég óta nem tudom “emlegetni” a bal herém. Volt a jobb herémen lévő mellékhere is ilyen kemény mikor megütöttem, ezért csak erre tudnék gondolni de azért megkérdeznélek titeket is.2021. ápr. 28. 00:30
1/3 anonim válasza:
Nincs szimmetrikus.
Nekem az egyik lejjebb van mint a másik
2/3 anonim válasza:
Nem gondolnám a leírás alapján, hogy gond van vele. Direkt én nem tudom emelgetni a heréim.
Az hogy megütötted és kicsit keményebb, az teljesen normális. Pár nap és elmúlik. Ha nagyon aggódsz akkor menj el urológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!