Csak műtéttel megoldható a fitymaszűkületem? 13 éves vagyok. Szinte egyeltalán nem tudom hátrahúzni, a vizelésben is hátrálhat.
Figyelt kérdés
Kérlek, csak komoly válaszokat akarok.2021. ápr. 27. 21:50
11/21 anonim válasza:
Pedig szerintem is felelnek a szülők ezért, ezek szerint 13 év alatt nem tűnt fel nekik...
13/21 anonim válasza:
Ennyi erővel az iskola is felelhetne érte, mert nem adott rendes felvilágosítást a nemi betegségekről (is).
14/21 anonim válasza:
ez bizony fitymaplasztika
menj orvoshoz vele
15/21 SzabadMakkalSzépAzÉlet válasza:
Szia!
Keress fel egy urológust és ő tájékoztatni fog a lehetőségeidről.
Annyit javasolnék, hogy a metélést csak legvégső esetben fogadd el. Inkább nyújtani próbáld. (De ezt a doki majd úgyis tudni fogja)
16/21 anonim válasza:
AZt is jobb lenne elfelejteni már hogy otthoni módszerekkel ez gyógyítható lenne.
Menj el urulógushoz és az meg fogja mondani hogy mi a gyógymód rá.
Ha meg lesz egy kis operáció, vágás az se egy nagy dolog , nem kell félni tőle.
Egy foghúzás sokall de sokall rosszabb és kellemetlenebb.
17/21 SzabadMakkalSzépAzÉlet válasza:
Miért is kellett engem lepontozni?!
Mondtam, hogy keressen fel szakorvost! (jó dolog)
Válassza a legkevésbé invazív megoldást (ami szintén hasznos), illetve a legtöbb idegvégződést meghagyja (szintén egy jó dolog)
19/21 SzabadMakkalSzépAzÉlet válasza:
18: ok. Hol olvastad a 15-ös válaszban azt, hogy tkm irányába akarnám terelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!