Csak részleges fitymaszűkületem van, tehát nyugalmi állapotban minden gond nélkül hátra tudom húzni, merevedéskor már nagyon kellemetlen, de akkor is meg tudom csinálni.
Mit gondoltok arról a "technikáról" , hogy nyugalmi állapotban hátrahúzni, úgy hagyni merevedésig, majd úgy tartani 15-20 percet? Ezt gyakarolni néhány naponta. Tud annyit nyúlni a bőt, hogy így helyrejöjjön?
Persze, ha így nem oldódik meg akkor megyek orvoshoz, de egyelőre ezt ki szeretném próbálni.
25/F
2021. ápr. 22. 19:22
1/8 anonim válasza:
Ez a "technika" a parafimózis receptje. Fordulj inkább szakorvoshoz, mielőtt kárt teszel saját magadban!
2021. ápr. 22. 19:23
2/8 A kérdező kommentje:
Kifejted azt is, hogy miért nem jó, vagy te csak így hallottad aztán mondod tovább?
2021. ápr. 22. 19:30
3/8 anonim válasza:
Nem fog megoldódni tőle. Értem én, hogy "ciki", de hidd el, az az 50-60 éves (általában férfi) doki, sok ezer ilyen beteget látott, nem fog kinevetni. Menj orvoshoz, mielőtt nagyobb kárt teszel ezzel magadban.
2021. ápr. 22. 19:32
4/8 anonim válasza:
Mondjuk gondolom neked is feldobja a hasonló kérdéseket.
2021. ápr. 22. 19:42
5/8 anonim válasza:
Hasonló van velem is. Lankadtan csúszik hátra szépen. De mereven ki kell nyomnom a makkból a vért és úgy hátra tudom húzni. Ilyenkor jön a baj, amikor a duzzadt makk rommá tépi még a féket is, nyakban meg elszorítja a bőr és mintha levágná a kupakot olyan érzés. Májusban ha feloldják a korlátozásokat megyek önként metéltetni. Ez így nem mehet tovább. Inkább sétálok 1 hónapig nagyterpeszben, minthogy ne legyen nemi életem soha többé.
2021. ápr. 22. 21:34
6/8 anonim válasza:
Ember 25 éves vagy nem 12. Most komolyan neki kell álni elmagyarázni neked, hogy egészségügyi problémákkal érdemes orvoshoz fordulni, nem mindenféle otthoni "boszorkánykonyha" megoldásokban gondolkodni...
2021. ápr. 24. 13:15
7/8 anonim válasza:
fürdés közben lehetett volna tornáztatni amikor nőtt, mondjuk olyan 13-14 évesen. ezért nem is értem, miért nem írhatnak ide a kicsik, pedig az évek alatt sokaknak segíettünk. 25 évesen, hát nem tudom, messze nem lesz olyan hatékony, mintha 12 évvel ezelőtt csináltad volna, de pár hónapos próbát megér
a hátrahúzom, majd felállal azt kockáztatod, hogy mögészorul, és ezzel elszorítja a makkod vérkeringését. bár ha már csináltad így akkor mindegy, akkor nincs olyan szintű szűkületed, ami problémát okozna
2021. ápr. 27. 13:36
8/8 anonim válasza:
amúgy pedig van fitymaplasztika is, nem kell teljes körülmetélés
azt tartsd szem előtt, hogy amit levágnak az nem nő vissza
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!