Tinédzserkorban átlagosan egy évben mennyit nő hosszra állva egy pénisz?
Figyelt kérdés
14-15-16-17 éves korban2021. márc. 25. 15:40
A kérdező szavazást indított:
Kevesebb, mint 1 cm
1 cm
Több, mint 1 cm
6 szavazat
2/8 anonim válasza:
Nagyjabol olyan 14 eves korra eleri a vegleges meretet, utana vagy no meg egy kicsit, vagy nem.
3/8 anonim válasza:
15 éves koromban elértem a végleges méretet. Mondjuk nem baj, mert ez pont jó ami van.
4/8 A kérdező kommentje:
És akkor nekem miért nő még mindig 1-2 cm-t évente? Nem vagyok későnérő és a méretem is már most viszonylag átlag feletti.(Félreértések elkerülése végett nem menőzésből, ez nem menő)
2021. márc. 25. 17:45
5/8 anonim válasza:
Azert kerdezo, mert az ember nem egy programozott gep, kulonbozoek vagyunk, ezert is van akinek 12 centi, masnak meg 20.
Nem lesz 40 centis farkad, ne aggodj.
6/8 anonim válasza:
Rz a kérdés nem a tiéd egy korábbi fiókodról?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..
7/8 anonim válasza:
Nekem 13 éves korom óta ugyanakkora, most 20 vagyok. Igaz akkor 166cm voltam most pedig 176, 13 évesen növekedtem csak rohamosan 150cm-ről 166cm-re.
8/8 anonim válasza:
13 eves korom ota 193cm vagyok a peniszem 13 cm volt 15 eves koromig 16-17 evesen ertem el a jelenlegi meretemet ami eppen 1picivel a magyar atlag felett van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!