Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem támogatott a körülme...

Miért nem támogatott a körülmetélés Magyarországon, annyira, mint Észak-Európában, Nyugat-Európában vagy mint Észak-Amerikában, ha szinte csak előnye van?

Figyelt kérdés

[link]

Például ezen az oldalon is írnak az előnyeiről. Igazából hátránya szerintem nincs is. Igaz én nem vagyok metélt, de szívesen megcsináltatnám. Már régóta hátrahúzva tartom a fitymám és fedetlenül hordom a makkom és nagyon jóérzés, férfiasnak érzem én is és ebben egyetért velem a legtöbb lány is. Az eddigi hölgyeknek, akikkel párkapcsolatban voltunk (nagy részükben fiatalabbak), nagyon tetszett és esztétikusnak találták. Nem okoznak gondot számomra a gombás, bakteriális és vírusos fertőzések sem. Akit körülmetélnek, annak a fitymaszűkület sem okoz gondot soha többé. Higéniai okokból is nagyon előnyös, mivel sokkal tisztább így. A szex sokkal élvezetesebb és közvetlenebb érzés, nem egy felesleges bőrdarabban, hanem a barátnőm puncijában vagyok és az izgat és közvetlen a makkom, a koronaárkom valamint a belső fitymám izgatja. Nem marad alatta WC-zés után és nem is izzad be, így nem lesz büdös. Miért nem támogatják jobban, ha igazából nincs is hátránya?

2021. márc. 19. 20:40
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
75%

"baromság?"

Kérdező, elolvastad egyáltalán amit bemásoltam?

Olyan vagy mint az oltástagadók: vak és csak a saját véleményed fújod, meg sem hallod a másik oldalt.

2021. márc. 22. 02:10
 42/54 anonim ***** válasza:
78%

"szerintem ennyit megér, a minőségibb nemi élet és sok betegség megelőzése." Már rég megcáfolták ezt a nemi betegség marhaságot, tehát ez nem jött be. A nemi élet minősége? Háááát, én az USAban élek ezért elég sok metélt férfival volt dolgom. Ahány férfi, annyi féle pénisz, de mindegyik metélt férfinek kifejezetten csúnya volt a szerszáma, mert ilyen-olyan bőrelszíneződés és furcsán forrt hegek voltak rajta. Aboszlut nem nevezném esztétikusnak. És mivel a lányok egymás közt mindent megbeszélnek, így ezt a témát a csajokkal kiveséztük és akiknek volt valaha dolga európai pasival, azok mind egyetértenek velem abban, hogy az ép férfivessző sokkal kellemesebb látvány, mint a csonkított verzió.

Továbbá nem csak én, de a többieknek is feltűnt, hogy amíg egy ép férfi egy lágyabb izgatástól is képes elélvezni, addig minden metélt férfinek, ahhoz h elmenjen, iszonyat sebességbe kell kapcsolniuk a végén és néha úgy bedurvulnak, hogy fájdalmat okoznak a lányoknak. Egy ép férfit 2-3 perc alatt kéz nélkül, csak szájjal, el lehet juttatni a csúcsra. A metélt pasiknák hosszú-hosszú percekre és erős marokra van a lányoknak szükségük és néha bele fehérednek az ujjaink annyira kell szorítani, hogy a célt elérjük. Ezt nem nevezném minőségnek...

2021. márc. 22. 02:11
 43/54 anonim ***** válasza:
83%

amputálás - ennyire kretén nem lehetsz ne is haragudj. A hajszáladban, a körmödben NINCSENEK érző idegek, NEM fáj, amikor azokat vágod. Ne hasonlítsd már a fitymát a hajhoz. Úristen!

A fityma két különböző jellegű részből áll. Külső része az ún. "külső fityma", amelynek felülete, jellege megegyezik a hímvesszőt borító bőrfelülettel. A nyugalmi állapotban a makkal érintkező ún. "belső fityma" azonban más, inkább a szemhéj, valamint a szájüreg belső hajszáleres bőrfelületére hasonlít, főként azért, mert igen gazdag idegvégződésekben --- olvasd el újra, igen gazdag idegvégződésekben. Szúrd már meg a szemhéjad vagy vágj már bele a szád belsejébe, hogy olyan-e az érzés, mint mikor a körmöd vágod...

2021. márc. 22. 02:14
 44/54 anonim ***** válasza:
71%

A körülmetélés ÖRÖKRE megváltoztatja a fiú nemi szervét, eltávolítja az egészséges, védő, funkcionális szöveteket a péniszről, és felesleges fájdalomnak és orvosi kockázatoknak teszi ki.

Egy felnőtt férfi azt csinál magával amit akar, de egy tehetetlen, védtelen újszülött csecsemőt kitenni egy ilyen barbár, őskori, idióta szokásnak az legalább olyan gonoszság, mint kislányokat erőszakolni.

2021. márc. 22. 02:19
 45/54 anonim ***** válasza:

szerinted mennyit számított nekik az érzéstelenítés?

[link]

[link]

[link]

2021. márc. 22. 02:37
 46/54 A kérdező kommentje:
Én még szexeltem amerikai lányokkal fitymával, meg nyugat-európaival is és mind rögtön teljesen hátrahúzta a fitymám orális közben és egyáltalán nem is használták. Egy meg is kérdezte, hogy nem szeretném-e körülmetéltetni, mert szerinte úgy higénikusabb, igényesebb és férfiasabb. Én például elmegyek simán már attól is ha egy kicsit nyalogatják a makkom és kellően fel vagyok izgulva. Amúgy a magyar volt barátnőim sem panaszkodtak még rá soha...
2021. márc. 22. 10:31
 47/54 anonim ***** válasza:

Nem panaszkodtak, mert mint írtad, nem vagy metélt.

Meg amúgy is, milyen ember az aki kritizálja a partnerét? Jóhogy nem mond rá semmi rosszat, de közben azt gondol amit akar.

Ahogy én is gondoltam cifrákat amikor metélt pasival sodort össze az élet. De nem mondtam semmit, nehogy megbántsam.

2021. márc. 22. 10:45
 48/54 A kérdező kommentje:
Aki nekem valamint mondott, azok is csak pozitívat mondtak.
2021. márc. 22. 10:49
 49/54 anonim ***** válasza:
51%

"Egy meg is kérdezte, hogy nem szeretném-e körülmetéltetni, mert szerinte úgy higénikusabb, igényesebb és férfiasabb."

Hát persze, trollocska, hát persze...

2021. márc. 22. 13:50
 50/54 A kérdező kommentje:
Köldökzsinórod elvágták?? Az is emberi szövet...
2021. márc. 23. 10:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!