Miért nem támogatott a körülmetélés Magyarországon, annyira, mint Észak-Európában, Nyugat-Európában vagy mint Észak-Amerikában, ha szinte csak előnye van?
Például ezen az oldalon is írnak az előnyeiről. Igazából hátránya szerintem nincs is. Igaz én nem vagyok metélt, de szívesen megcsináltatnám. Már régóta hátrahúzva tartom a fitymám és fedetlenül hordom a makkom és nagyon jóérzés, férfiasnak érzem én is és ebben egyetért velem a legtöbb lány is. Az eddigi hölgyeknek, akikkel párkapcsolatban voltunk (nagy részükben fiatalabbak), nagyon tetszett és esztétikusnak találták. Nem okoznak gondot számomra a gombás, bakteriális és vírusos fertőzések sem. Akit körülmetélnek, annak a fitymaszűkület sem okoz gondot soha többé. Higéniai okokból is nagyon előnyös, mivel sokkal tisztább így. A szex sokkal élvezetesebb és közvetlenebb érzés, nem egy felesleges bőrdarabban, hanem a barátnőm puncijában vagyok és az izgat és közvetlen a makkom, a koronaárkom valamint a belső fitymám izgatja. Nem marad alatta WC-zés után és nem is izzad be, így nem lesz büdös. Miért nem támogatják jobban, ha igazából nincs is hátránya?
Mondjuk én sem kritizáltam volna az egyetlen metéltet akivel dolgom volt. Nem vagyok tahó, a világért sem sértettem volna meg.
Csak levontam magamban a következtetést, és remélem hogy nem sodor össze többé metélttel az élet. Nyilván ha szerelmes leszek, nem ez lesz a döntő, de sokkal elégedettebb lennék ha a jövőben csak fitymásokkal lenne dolgom.
"makk például sokkal érzékenyebb, a külső fityma csak annyira, mint bármely másik bőr"
Ez egy oltári nagy baromság. Mint ahogy az is, hogy a metélésnek "csak előnyei vannak". De ha neked annyira bejön, hát áldásom rá. Vissza már úgysem tudod csinálni, úgyhogy legalább próbáld meggyőzni magad, mennyivel jobb így neked és másoknak :P
26: Nem a bőr a lényeg te boldogtalan, hanem az, hogy milyen sűrűn van ellátva az adott rész érzőidegekkel. A fitymán kurvą sok van, a herezacskón jóval kevesebb. Képzeld, csak attól el lehet élvezni, ha valaki az előbőrt stimulálja.
Dehát szegénykém, te ezt már nem tudhatod :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!