Miért szőrös a kézfejem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! (26/F)
Nem nagyon szoktam magam elemezni, mondhatni semennyire, de most lámpafénynél feltűnt, hogy szőrős a kézfejem.
Nem olyan szembetűnően hardcore módon, de azért szőrös.
Ez másnál is van? Vagy, ez valami egészségügyi probléma?
Bocsi, ha kicsit bugyuta kérdés, de néha néha látom, hogy itt tudnak/tudtok építő jellegű válaszokat is adni, esetlegesen tapasztalatokat megosztani, aminek örülnék, és amit előre is köszönök (ha kapok). :D
2021. febr. 25. 22:09
1/7 anonim válasza:
Nekem is az, csak világosbarna, így nem látni. Szerintem elég menő a szőrös kézfej (nohomo).
2/7 anonim válasza:
Ne izgulj én tokától bokáig mindenhol szőrös vagyok. Ez nem betegség, csak egy állapot 🤷♂️
3/7 anonim válasza:
Mindenkinek nő szőr a kézfején...
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is úgy menő, főleg órával, és tetoválásokkal, csak először furcsa volt, mert tényleg sose figyeltem meg fényben, és nem tudtam hová tenni. :D
Köszi srácok!!
2021. febr. 25. 22:22
5/7 anonim válasza:
Azért, mert 2 testrészeden nem nő szőr, mint ahogy a nőknek sem a tenyereden és a talpadon, mindenhol másutt normális.
6/7 anonim válasza:
Szerintem szexi a szőrös alkar és az enyhén szőrös kézfej.
7/7 anonim válasza:
Teljesen normális: genetikailag meghatározott adottság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!