Bűzös a makkom?
Figyelt kérdés
Mit tegyek?2021. febr. 2. 13:42
1/11 anonim válasza:
Mosd meg more. Szappany meg gyükerkeffe
2/11 A kérdező kommentje:
Mosom de büdös marad
2021. febr. 2. 13:50
3/11 anonim válasza:
Basszus... Valami koronás bigét pippáztass meg gyorsan azok nem érzik
7/11 anonim válasza:
Menj el orvoshoz,mert lehet, hogy üszkösödik !
8/11 Sportzokni válasza:
Vágd le, égesd el mossad sűrűn domestossal (undorító vagy de tényleg, az emberiség nevében beszélek)
9/11 anonim válasza:
Bor- es nemibeteg gondozoba kerjel idopontot, beutalo haziorvostol nem kell.
10/11 anonim válasza:
Gomba..
Ha a canesten krém nem használ akkor (és most kövezzetek meg leszrom), de van egy onycostop pro nevű szaliciles-alkoholos lábgombaspré, nekem az hatott, mert a canesten pro krémből már a fél doboz elment és még mindíg viszkettem.
A spré első nap kissé csípett, meg meleg érzés volt, aztán másnapra lehámlott minden és "fényes" lett, következő nap megint adtam neki, akkor már nem csípett egyáltalán, és aztán mintha sose lett volna bajom, azóta is rendben minden.
Asszonyt egy nagy canesten kúp rendberakta 5 nap alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!