Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy túl érzékeny a makkom?
Figyelt kérdés
Nemrég, életemben először leszoptak. Mindig is azt hittem, hogy ez nagyon jó érzés lesz, de az a helyzet, hogy sokkal inkább volt kellemetlen, mint izgató.
Mivel nincs mihez hasonlítanom, így nem tudom megmondani h a lány jól csinálta-e. Mindenesetre azt el tudom mondani, hogy mikor a nyelvével izgatott, kicsit kellemetlen volt. Viszont mikor teljesen bevette a szájába és mélytorkozott, az baromi kellemes volt, és minden ilyen mozdulata szinte azonnal majdnem a csúcsra juttatott.
Létezik az, hogy túl érzékeny a makkom? Hozzá tud szokni ehhez?
2020. aug. 16. 21:41
1/5 anonim válasza:
Igen, hozzá tud szokni az ilyen kényeztetéshez idővel.. Addig is mondd meg a lánynak, hogy csak finoman. 😉
2/5 anonim válasza:
Hordd hátrahúzva a fitymád!Kellemetlen lesz az elején,de segít!
3/5 A kérdező kommentje:
A fitymahátrahúzós taktikát nem akarom, és nem is fogom alkalmazni.
2020. aug. 16. 22:04
4/5 anonim válasza:
Akkor csapj rá kalapáccsal!
Attól jobb a hátrahúzós megoldás!
5/5 anonim válasza:
Elmúlik. Kezdetben mindenkinek érzékeny (szerintem). Olyan ez, mint a dohányzás. Eleinte mar és karcol, de aztán már nem is érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!