Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is nagy a makkom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagy a makkom?

Figyelt kérdés
Kb. olyan nagy mintha középső ujjamat összeraknám a hüvelykujjammal és, ami kb. 4cm átmérőjű és szintén 4cm lefelé. Nem hatalmas ez a makk? Mert a gumit nem tudom rá rendesen felhúzni, mert nagyon szorítja.

2021. jan. 19. 11:36
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Izé... a gumit nem a makkodig húzod hanem a pénisz tövéig bro'. Amúgy mi a francnak méregeted, az számít hogy a partnered megfelelőnek tartsa. Ha ügyesen használod és figyelsz a partneredre ÉS vonzódik hozzád akkor hidd el az lesz neki.
2021. jan. 19. 11:49
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Kép nélkül elég nehéz ezt megállapítani. A farkadhoz viszonyítsd; ha alapból vastag, akkor nem

De minden farok más. Te használd ügyesen és a párod szeresse, ennyi a lényeg

2021. jan. 19. 11:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a gumit le kell húzni tövig... Csak a makkon nagyon nehéz legörgetni mert szorítja.

Péniszem az kb. átlagos méretű 16cm de szerintem a makk kicsit nagy hozzá.

2021. jan. 19. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Keres egy hasonlót a neten ( arányaiban) linkeld be és akkor tudunk válaszolni!
2021. jan. 19. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Nekem ettől vastagabb.

Mondjuk vagy 15 éve nem használok gumit, de amikor használtam, úgy rémlik, hogy a normál méretű kotonokkal nekem is ugyanígy kínlódni kellett.

Vegyél nagyobb méretűt.

2021. jan. 19. 12:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagy a makkod, de tanulj meg vele együtt élni.

Hasonlóak vagyunk, az én farkam is csak 16 centi, és közben 4,5 centi a makkom hossza, legnagyobb szélessége meg 5 centi.

2021. jan. 19. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Kep?
2021. jan. 19. 14:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Az átlagtól nagyobb. Nekem is 4 cm a farkam középen, de a makk jóval vékonyabb, ha körbemérem. Nekem a makkon simán felmegy a standard durex, a baj akkor van, mikor a farkam tövéhez érek, ahol vastagabb.
2021. jan. 19. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!