Ez tényleg ennyire faj a kisfiúknak?
Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdés van ma mi is atestunk ezen. A doktornő felhúzta a futyijet sirt nagyon szegeny.2021. jan. 27. 19:10
21/29 anonim válasza:
Az baromira fáj, akár mit mond a doki. Kétszer mentem át rajta, egyik rosszabb volt mint a másik. Meg utána a tortúra napokig otthon kínlódni vele. Szörnyű.Nem szeretném még egyszer átélni.
22/29 A kérdező kommentje:
Igen mostmár tudom én is
2021. jan. 27. 20:46
23/29 anonim válasza:
Hogy kezelitek otthon? Ha kell pár tipp írj nyugodtan.
24/29 A kérdező kommentje:
Ok
2021. jan. 27. 20:53
25/29 anonim válasza:
Ha az en fianak okozna ekkora fajdalmat viszakapna ö is ;)
Mellekesen feltepes azt jelenti szet tepte bört szval gondolhatod milyen fajdalom plusz nem 5 percig faj hanem kb 1hetig kenegetheted neki plus mivel altalanos orvos joga sem volt hozza foglalkozasi jogkör tulepese es grt.amiert engeted melynyomot hagytal fiadban emlekezni fog ra mivel 6 eves es elbuktad h bizon benned valaha.
26/29 anonim válasza:
nyugodtan lepontozhatok de az itt komentezőknek nem tegnap rantotak le bört hanem evekkel ezelőtt meg is emlékeznek fájdalomra , ja es egyebkent siman kimeriti nemieröszak fogalmat, mivel az áldozat nem akarta, ellenkezet üvöltöt, es mivel nemiszervet fogtak igy férfi nemieröszak lehet utalni de teny ha nő lenne egy ferfi fogna le üvöltene de közbe nemiszevet tömnek be az már nemi eröszak lenne csak h tudjak nők is miről beszelek. jöhet nullaig lepontozas de legalabb elolvastatok
27/29 anonim válasza:
Egyebkent nem biztos h mindenkinek faj. A szuzesseg elvesztese a lanyoknal se mindenkinek problem.
28/29 anonim válasza:
azért ne hasonlisd össze mivel ott endorfinhormonok termelődnek, amit fajdalom csökkentőek plusz mindket fel akarja nem peddig egy erőszak tétel tőrtnik ? szval nemierőszak sem fáj mindenkinek nem biztos h faj nem biztos nyomot hagy ugye? masnapra elfeljtik
29/29 anonim válasza:
No vagyok, de nincs szuksegem tulzott fantaziara ahhoz, hogy aterezzem, mennyire fajdalmas lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!