Ez tényleg ennyire faj a kisfiúknak?
Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdés van ma mi is atestunk ezen. A doktornő felhúzta a futyijet sirt nagyon szegeny.2021. jan. 27. 19:10
11/29 A kérdező kommentje:
A vizsgalatnal ránézett és lehúzta kicsit majd eltolta tövig mert mar muszály szerinte.
2021. jan. 27. 19:30
12/29 anonim válasza:
Anyja picsáját nem fáj!Kb 20 éve csinálták nekem is és a mai napig emlékszem.Lehet viccesen "hangzik",de nem árt tornáztatni.
13/29 anonim válasza:
Nem hal bele , nem lesz tőle baja ,de pokolian fáj.
14/29 anonim válasza:
Persze, hogy fáj, sok ott az idegvégződés. Nekem is anno megcsinálták ezt. Szerintem emiatt van az is hogy igy felnött fejjel ha dokihoz megyel, legyen az bármilyen doki azért elszorul a gyomrom. Ez is egyfajta trauma. Ha legközelebb orvoshoz kell hogy mennyetek és nagyon ellenkezik majd gondolj erre, hogy öneki most az orvos egyenlö a fájdalommal.
15/29 anonim válasza:
A doktornőnek biztos nem fájt😐
16/29 A kérdező kommentje:
Igen megértem ha tudom előre nem engedem ezt.
2021. jan. 27. 19:38
17/29 anonim válasza:
Aut nem értem hogy ilyenkor mért nem képesek egy kis érzéstelenitöt használni? Vannak már spray formában is nem? A végeredmény ugyan az volna, de szerencsétlen gyerek nem érezné, vagy legalábbis kevésbé. Egy foghizást se érzéstelenitö nélkül csinálnak akkor ezt mért kell így?
18/29 anonim válasza:
15 ös vagyok. Még az jutott eszembe hogy most nyugtasd meg jogy nem lesz semmi baj. És tudatosítsd benne hogy ha bármi gondja lesz késöbb vele akkor neked nyugattan szólhat róla, nem lesz baj és nem fog fájni neki. (Még ha kell is késöbb valamilydn beavatkozás) Fontos hogy ne féljen erröl szolni neked. Sok itt a tinédzser aki inkább nem szol a szüleinek, mert fél, szégyenli, hogy gondja van. És emiatt csak huzza az idöt, ahelyett hogy orvoshoz fordulna. Éreztesd vele hogy ha bármi van hozzád, vagy az apjához nyugodtan fordulhat.
19/29 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Én 19 éves korom óta impotens vagyok, de a szüleimnek mai napig nem szóltam. 40/f
20/29 anonim válasza:
Nekem is felteptek. Kar hogy nem emlekszem. Az biztos hogy anyam egyszer megmosta a kukim hegyet es azthittem kivegzes. Az szornyu volt. Maradt egy kis letapadas, azt leszedtem magamnak. De mondjatok el, hogy csinaljak. Egy eros mozdulattal a puha peniszen visszarantjak, tepkedni kell, vagy lassan erosen? :D hogy csinaljak, mondjatok mar el... tuti faj, mert teljesen osszeragad a bor, de minyha nem is lett volna baja soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!