A 10 év alatti kisfiúknak mitől fájhat a heréje?
vagy megsérült neki valamijen baleset által vagy elkezdődött nála a nemi érés
ebben a korban nekem is voltak ijyen jellegü fájdalmaim
üzenem az utolsonak h andrologus vagyok
csak tudom h mit beszélek
és ajánlom az interneten utánanézni
a fiuknál a nemi érés 8-10 éves korban megkezdődik
Van olyan here fájdalom is amikor nem találnak az orvosok egészségügyi okot.
a nemi érést nem úgy gondolta gondolom hogy spermája lesz egy 8-10 évesnek,de van bizony hogy a testben már egyébb változások beinulnak.
De valóban felfázástól,gyulladástól ha beüti fájhat,de ha játszadozik a fütyijével akkor is hallottam olyat hogy megfájdul a heréje sokan írtak erről és olvastam olyat is amikor nem volt oka ennek.
Hasi UH-val is meg lehet nézni hogy minden rendben van.
61%-os van igazság amit írtál.
Én azon szoktam kiakadni hogy nézek ilyen tv dokis műsort és mire oda jut egy beteg ezekhez a dokikhoz sokszor 5 orvost is végig járt és iszonyatos dolgokat mondanak,egymásnak ellentéteseket és a tv dokik azok akik a végén kikezelik őket,jó helyre küldik,nevetséges.
Múltkor egy srác ment el fagyú cisztája volt a heréken,ilyen kis kinövések és volt doki aki azt mondta neki hogy vágassa le a heréket ha zavarja,a tv doki meg megnézték megmondták hogy ha nem zavarja műteni sem kell,de ha igen akkor ezeket a csomókat leégetik és kész is.
Milyen orvos mond ilyen hogy vágasd le?
Ennyit a dokikról sokszor.
szívesen,de így van,sokszor össze-vissza beszélnek,egyik doki ezt mondja,másik azt,
Itt meg neten bárki bármit mondhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!