Férfiak, ha intim problémával mennétek dokihoz, ti inkább nöi vagy férfi orvost preferálnátok?
Figyelt kérdés
Személy szerint én inkább férfihez mennék. Elvégre neki is az van ami nekem, szóval ebből a szempontból több a tapasztalata szerintem. Persze vannak egyébb fontos tényezők is.2021. jan. 27. 17:21
11/16 anonim válasza:
Nem semmi akik a 2-est lepontozzák ?!
13/16 anonim válasza:
Inkább férfihoz,csupán mert nekem férfiakkal könnyebb erről beszélni.
14/16 anonim válasza:
Inkább doktornő. A nőknek vékonyabb az ujja, ez a prosztata vizsgálatakor nagy előny.
15/16 anonim válasza:
En nokent a ferfi nogyogyaszt valasztom mindig. De ha ferfi lennek, akkor ferfi urologushoz mennek. Nem vagyok himsoviniszta, de igy erzem.
16/16 anonim válasza:
15
Én meg nőként nem mennék nőgyógyászhoz, férfiként meg nem megyek urológushoz. Nagyon nagy dolognak kellene történnie ahhoz, egyáltalán fontolóra vegyem a gondolatát is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!