Férfiak, ha intim problémával mennétek dokihoz, ti
inkább nöi vagy férfi orvost preferálnátok?
A kérdező szavazást indított:
42 szavazat
2021. jan. 27. 17:24
Benne van a nevében Urológus.
2021. jan. 27. 17:25
2021. jan. 27. 17:26
Ferfi pont amiat amit irtal nem csak könyvekben olvasta
2021. jan. 27. 17:26
Igazából nekem teljesen mindegy, csak gyógyítson meg
Akár nő, akár férfi...most őszintén, ha doktornő, akkor mi van? Neki ez a hivatása, ne úgy nézz rá mint nőre, hanem mint kezelőorvosra!
2021. jan. 27. 17:36
“ Neki ez a hivatása, ne úgy nézz rá mint nőre, hanem mint kezelőorvosra!”
Férfiként mindig azon a véleményen voltam, hogy a nő jobb nőgyógyász tud lenni, mint egy férfi. Vannak dolgok amit az ember a saját testén megél, többet jelent mint csak a tananyagból ismerni.
Az urológusnál szerintem pont fordítva ugyanez.
2021. jan. 27. 17:44
Az első urológiai problémám alkalmával az urológián férfi doki volt. Hát hiába neki is olyan van mint nekem nagyon lekezelő, és felületes volt a vizsgálat. (Mellékhere gyulladás) Felírta az antibiotikumot és elküldött, hogy egy hét múlva menjek kontrollra. Egy hét után a doki nem volt hanem egy fiatalabb urológus doktornő rendelt. Részletes kikérdezés után alaposan megvizsgált, UH vizsgálatra küldött, másik gyógyszert írt fel, és a here jeges borogatását rendelte. Mondanom sem kell, hogy a panaszok pár nap alatt enyhültek. Akkor megfogadtam, hogy ha választhatok nő urológushoz fordulok ha még lesz legközelebb.
2021. jan. 27. 18:15
8/16 A kérdező kommentje:
Ne feltétlen csak urologusra gondoltam, börgyógyászra is. Azon a területen szerintem több a nöi orvos. És igen ahogy irtam vannak más fontos tényezök is. Mint például az orvos hozzáállása a dolgokhoz, a modora. Például lehet valaki nagyon jó orvos, ha közben egy beképzelt tuskó aki semmibe se nézi a betegét. De persze lehet kedves is, aki meg nem igazán érti a dolgát (bár ez utobbi valószínűleg ritka).
7-es:
Hasonló történetem van nőgyógyásszal.
A 6-os szerintem még nem volt ilyen dokinál ezért ez a véleménye.
Viszont én is és sok nő is jobban szereti ha a nőgyógyász pasi, a nők sokkal durvábbak.
2021. jan. 27. 22:18
6-os vagyok. Tényleg nem voltam nőgyógyásznál. :)
Viszontn urológusnál sem. És sosem gondoltam volna hogy a női nőgyógyász durvább.
2021. jan. 27. 22:30
Kapcsolódó kérdések: