Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Teljes körülmetésére szeretnék...

Teljes körülmetésére szeretnék menni (orvos még nem látta, de egyértelműen indokolt), lehet olyat hogy egyből műtétre megyek és nem kell előtte külön vizsgálattal bajlódni?

Figyelt kérdés
Miskolcról lenne szó.
2021. jan. 19. 03:39
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Hát szerintem ugy nem áll neki a műtétneka doki, hogy akkor látja először,ezért szerintem biztos kell előbb egy vizsgálat. Illetve jól gondold át. Egy életre szól és nem lehet visszacsinálni. Nem lebeszélni akarlak róla, csak azt mondom, hogy jól gondold végig a dolgot!
2021. jan. 19. 05:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Minden műtét előtt kell egy vizsgálat, labor, és ha altasásos műtét, akkor Ekg is. Ezt nem lehet megúszni sajnos.

Hátrányod nem fog származni belőle, ha megcsinálják, ez biztos.

Most nem műtenek sehol, mert egyetlen királyunk megtiltotta a covid miatt.

2021. jan. 19. 05:37
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Hacsak nem vagy orvos, nem tudod magadtól 100 százalékosan megállapítani, hogy teljes mértékben indokolt-e. Azon kívül nincs az az orvos, aki először nem állapotfelméréssel kezdene. Ez olyan lenne, mint ha odamennél egy fogorvoshoz, és mondanád neki, hogy húzza ki a fogad. Szerinted ő megtenné, hogy mindenféle vizsgálat nélkül kihúzza?
2021. jan. 19. 05:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Régóta fitymaszűkületem van, tudom miről beszélek. Sajnos az évek során többször berepedezett, és mostanra annyira beszűkült, hogy már lankadt állapotban is maximum félig tudom hátrahúzni. Halogattam a műtétet, de elkerlülhetetlen, ez teljesen egyértelmű.

A válaszokat köszönöm. Én csak azért gondoltam ezt, mert nyilván az ember nem kamuzik be magának súlyos fitymaszűkületet, meg nem járt kedvtelésből műtétekre. De akkor sajnos ezt nem fogom megúszni, úgy látszik. Én 20 km-re rakom Miskolcról, ezért meg akartam spórolni a kvázi felesleges utazást, de ezek szerint akkor nem fog menni

2021. jan. 19. 05:54
 5/7 okorapatijeno ***** válasza:
Írtam privát üzenetet
2021. jan. 20. 21:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Láttam, de inkább válaszolok itt. 21 éves vagyok
2021. jan. 20. 21:59
 7/7 okorapatijeno ***** válasza:

Rendben, most én össze vagyok kavarodva mert nekem műtétem lenne a covid miatt még novemberben elhalasztották,

Muszáj előtte valakinek megnézni csak úgy nem mehetsz el műtétre

2021. jan. 20. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!