Ha fáj a lágyékom,néha csak úgy,néha emeléskor,de nem érzek semmi kidudorodást,akkor lehet sérvem? Direkt nézegetem köhögéskor pl.nem fáj. Akinek volt,mit érzett?Hogy kezdődött?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 19:15
1/7 anonim válasza:
Erre biztosat csak egy orvos tudna mondani. De akár vakbélgyulladás is lehet, mindenképpen orvoshoz kéne menned.
Nekem volt lágyéksérvem, az ki is dudorodott, meg fájt is pl. kocsiban rázkódástól.
2/7 A kérdező kommentje:
Vakbéllel már műtöttek,így,az nem lehet.
Mitől szokott még fájni?
2021. jan. 9. 19:32
3/7 anonim válasza:
Fájhat fertőzéstől is, a lágyék állítólag tele van nyirokmirigyekkel, amik akut fertőzéskor okozhatnak fájdalmat.
Szerintem mondjuk székrekedés is okozhatja. Melyik oldalon fáj?
4/7 A kérdező kommentje:
Jobb oldal.
2021. jan. 9. 19:46
5/7 anonim válasza:
A helyedben mindenképp beszélnék egy orvossal, nekem amikor ilyen volt, akkor a nyirokmirigyeknek tulajdonították a fájdalmat, idővel el is múlt. De azon az oldalon más is okozhatja, úgyhogy szerintem keress fel egy szakembert.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez a tervem,csak 7végén nem tudok,ezért gondoltam,hogy kiírom,hátha volt így valaki már.
2021. jan. 9. 19:52
7/7 anonim válasza:
bizonytalan hasi fájdalmakkal orvoshoz kell menni - sajnos nem jelent semmit, ha "valaki volt így már"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!