Ki az, aki manapság egyáltalán hord még fecskét?
Figyelt kérdés
Vannak, akik tényleg képesek egész nap azt viselni? Rajtam sose volt, max általánosban uszodában, de emlékszem, akkor is rohadtul kényelmetlen volt és khmm... elöl szűk. Gondolom, van aki néha néha felveszi, mert az van és nincs éppen más, de komolyan van, aki élvezi és minden nap felveszi?2021. jan. 7. 20:00
31/36 anonim válasza:
A merevedés pont olyan fecskében, mint boxerban: vagy elfér benne vagy nem. 💁🏻♂️ Nekem nem esik ki belőle, ha jó a fazon és a méret, tökéletesen tartja a berendezést. 👍
32/36 A kérdező kommentje:
Hát azért boxerbol nem esik ki, legalább is nekem. Igaz, max közepesnél nagyobb farkam van, de lógva is majdnem ugyanakkora..
2021. dec. 18. 14:35
33/36 anonim válasza:
Lógva is majdnem akkora? Az úgy jó nagy lehet alaphelyzetben...
34/36 A kérdező kommentje:
Azért kisebb lógva, de így is kb 15-16 cm
2021. dec. 18. 17:20
35/36 anonim válasza:
15-16 cm amikor nem áll?? Sürgősen mutasd meg! 😍
36/36 A kérdező kommentje:
Mit számít, hogy lógva mekkora?🤣 azon kívül, hogy nem jó akármilyen gatya
2021. dec. 20. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!