Ki az, aki manapság egyáltalán hord még fecskét?
Figyelt kérdés
Vannak, akik tényleg képesek egész nap azt viselni? Rajtam sose volt, max általánosban uszodában, de emlékszem, akkor is rohadtul kényelmetlen volt és khmm... elöl szűk. Gondolom, van aki néha néha felveszi, mert az van és nincs éppen más, de komolyan van, aki élvezi és minden nap felveszi?2021. jan. 7. 20:00
21/36 anonim válasza:
#15: "mi az élvezet abban, ha valami szorít egész nap"
Nem szorít, TART! Vegyél rendes méretet!
22/36 anonim válasza:
Az én férjem is. Vegyesen hordja boxerrel, de nem azzal a litya boxerrel, hanem a testre simulóbb fajtával. A lötyögős boxert már akkor sem szerette, amikor megismertem.
23/36 anonim válasza:
Aki ismeri a férfi nemi szerveinek működését,az nem fog fecskét hordani.Hát ezért van asok sérült gyerek.Sérült spermiumból eleve sérült gyerek születik.
Tudjátok miért testen kivűl helyezkednek el a nemi szervek?
Nem azért hogy fecskében mutogassátok a nagyságát .
24/36 A kérdező kommentje:
Vettem én is párat azóta és egész jók mondjuk. De mások előtt tuti nem venném fel xd
2021. dec. 10. 21:18
25/36 anonim válasza:
Miért nem vennéd fel mások előtt? Mármint gondolom, úgy érted, nem vennéd fel olyan napokon, amikor átöltözöl uszodában, edzőteremben vagy bármi más nyilvános helyen. De miért érzed cikinek mások előtt, ha azt írod, hogy egész jók?
26/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ilyet általában a nyomi gyerekek hordtak általánosban, aztán úgy érzem, vagy egy ilyen benyomása. Meg nálunk nem lehet kapni ilyet, nagyon feltűnő lenne
2021. dec. 10. 21:31
27/36 anonim válasza:
Te hol élsz, ahol nem lehet fecsket kapni?? 🙄😅😆 Az a legeodugottabb faluban is kapható. Ahol alsóneműt árulnak, ott van boxer és fecske is. 😛
28/36 A kérdező kommentje:
Ok, nálunk nincs amúgy Borsodban, gyerekméretben van fecske, de férfi méretben csak boxer
2021. dec. 10. 21:46
29/36 anonim válasza:
Tényleg nem tudom, honnan írsz, de felnőtt méretben is lehet kapni Ózdon, Kazincbarcikán, Edelényben, Mezőkövesden, Tiszaújvárosban, Sárospatakon és Sátoraljaújhelyen, Tokajban, Szerencsen és persze Miskolcon is... 👍😆
30/36 A kérdező kommentje:
Ok, amikor utoljára ott voltam, még nem volt, de már van, kb egy fajta. Sztem 10 éve nem voltam. Franc se jár ilyen helyekre. Amúgy merevedést hogy bírjátok, meg hogy kiesik belőle néha?
2021. dec. 17. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!