Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ki az, aki manapság egyáltalán...

Ki az, aki manapság egyáltalán hord még fecskét?

Figyelt kérdés
Vannak, akik tényleg képesek egész nap azt viselni? Rajtam sose volt, max általánosban uszodában, de emlékszem, akkor is rohadtul kényelmetlen volt és khmm... elöl szűk. Gondolom, van aki néha néha felveszi, mert az van és nincs éppen más, de komolyan van, aki élvezi és minden nap felveszi?

2021. jan. 7. 20:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
86%
Edzéshez is jobb a boxer. Nem tudom mi ez a fecske ellenesség Magyarországon. Külföldön a tengerparton szinte csak fecskében látsz pasikat.
2021. jan. 8. 06:09
 12/36 anonim ***** válasza:
93%
Édesapa, ahogy mindenből, fecskéből is van hatvanezer márka, fazon, szabás. Azért, mert kifogtál valami elszabott kínai bugyogót egyszer életedben, az egész világot még nem fogod tudod általánosítani. Zokninál is megesik, hogyha új adagot kényszerül az ember venni, és a régit már nem gyártják, akkor sajnos ki kell próbálnia vagy tíz félét, amiből nyolc megy majd a szemétre, mert rövid/ hosszú/ szoros/ vastag/ lecsúszik/ ittnagy/ ottkicsi/ rondaszínű, míg a végén megtalálja, melyik vált be neki. Ez bármelyik ruhadarabra igaz.
2021. jan. 8. 06:27
 13/36 anonim ***** válasza:
95%
mivel eléggé lógós zacsim van nekem a fecske vált be mert megtartja.
2021. jan. 8. 07:39
 14/36 anonim ***** válasza:
86%
Ő a boxerfétises majom,válaszra se méltassátok.
2021. jan. 8. 07:53
 15/36 A kérdező kommentje:

Nekem egészen más fétisem van, de találkoztam már a kérdéseivel.

Szóval én értem, hogy van, aki azt hord, mondjuk környezetemben nem ismerek ilyet. Csak azt nem, hogy mi az élvezet abban, ha valami szorít egész nap. Nekem is közepes méretem van, állva 21 lógva meg kb 15-16 de nekem nagyon nem kényelmes. Csak azért volt a kérdés. De örülök, hogy nektek bejön. Kipróbálnám én is, mert jól néz ki, de egyszerűen mindegyik szűk, ránézésre is.

2021. jan. 8. 13:57
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem ránézésre kell szűknek találni, hanem ki kell próbálni, amit - ha jól értelmezem - még nem tettél meg. Rengeteg olyan szabású és fazonú fecske létezik, amiben Te és akár a - jócskán átlag fölötti méretű - szerszámod is jól érezheti magát!
2021. jan. 8. 14:42
 17/36 A kérdező kommentje:
De, minden héten kétszer kellett hordanom, 8-12 éves korom között. És akkor milyen az az olyan szabású, amiben elfér?
2021. jan. 8. 16:29
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Átlagon felüli a méreted. Valószínűleg ott a gond hogy kisebb méretet hordasz. Alapvetően a fecske kényelmesebb viselet, mivel a lábad a hajlatnál nem akadályozza semmi. Ezért pl sporthoz is kényelmesebb. Valószínűleg méretbeli gond van, mivel átlagosnak mondod a lógva 16 cm-es péniszed.
2021. jan. 8. 16:45
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy 8-12 éves korod között méretproblémád lehetett volna a szerszámoddal! A különböző szabású alsók között pedig bőségesen lehet válogatni, nem elvben és a "Gyakorin", hanem a valóságban kell keresgélni.

[link]

Még az olcsóbbak között is akad bőséggel megfelelő fazon, belinkelek egy (fotóval) bizonyítottat:

[link]

2021. jan. 8. 16:48
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem a fecske a kényelmesebb, a boxert nem szeretem túlságosan.

26/F

2021. jan. 9. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!