Miért nem olcsóbb a WC használat díja, ha csak piszoárt használok?
Figyelt kérdés
Sem papír, sem öblítő víz nem használódik így.2021. jan. 4. 08:53
1/6 anonim válasza:
Nem egységes a gyakorlat. Van, ahol a piszoár ingyenes, csak ha WC-papírt akarsz bevinni, akkor kell fizetned. Természetesen, ha neked megfelelő, hogy kézzel kitörlöd magadnak, akkor még nagydologért sem kell fizetned. :-)
2/6 anonim válasza:
Nézzél meg egy férfi és ehy női wv-t, hát még felárt is számolnék.
3/6 anonim válasza:
Mi ez a piszoár fétis? Tegnap is volt egy ilyen kérdésed, akkor azt ecsetelted, hogy te nem nyúlsz semmihez csak a p*csödhöz, és kezet se mosol. Elég szomorú, hogy ráhugyozol valamire, de annyi nincs benned, hogy leöblítsd, vagy kezet moss előtte/utána. Aztán csodálkozunk, hogy miért van a férfi wc előtt megkövült húgyszag.
4/6 anonim válasza:
Lehet én élek a jövőben, de én relatíve sok helyen találkoztam a felosztott díjazással, ahol a piszoár árnyalatnyival olcsóbb, mint a WC-használat. A bejáratban meg is kérdezik, hogy melyiket fogom igénybe venni.
Egyébként az azonos díj mellett állhat szimplán az, hogy nem gondoltak még ebbe bele, profitéhség, jólvanazúgy és még millió más ok.
5/6 anonim válasza:
2 es ugye a nőire gongoltál??
Te még nem dolgoztál sem takaritóként sem karbantartóként női Wc ben.
6/6 anonim válasza:
Lehetne olcsóbb, például kis fütyi 50 ft, nagy fütyi 100 ft, és önként kellene adni.
Mennyit adnának önként??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!