Hogyan értessem meg egy félnótással, hogy mosson kezet WC használat után?
Figyelt kérdés
Van egy fiú lakótársam, aki hol mos kezet-hol nem. Ha pl. fogat mosok éppen, akkor nem vár, nem jön oda, hanem teszi tovább a dolgait. Egyszer már szóltam neki, hogy széthordja a bacikat, de azt volt a válasza, hogy neki nincsenek bacijai. Mondtam, hogy de bizony, a wc-ben mindenkinek van, ráadásul a fiúk meg is fogják a ... Ő végigfogdos mindent, mi meg utána összeszedünk mindent. Akkor úgy tűnt megértette, de most megint látom, hogy wc után megy be simán a szobájába. Hogyan értessem meg vele, hogy nem akarom, hogy miután a p*csét fogta, végigtapogassa a hűtőt, mikrót, villanykapcsolókat?2012. nov. 10. 08:27
1/4 anonim válasza:
Mondd meg neki ezt, hogy nem akarom a pötsön keze után fogdosni a dolgokat, mert rohadt igénytelen és undorító.
2/4 anonim válasza:
Ha mégsem használ, fogjatok össze, és amíg bent van a dolgát végezni, a külső kilincset kenjétek be lekvárral, mézzel. Amikor kijött, és megfogja a kilincset, hogy az ajtót becsukja maga mögött, kénytelen lesz utána elmenni kezet mosni!!! Ettől talán majd rászokik, ha zsinórban ez történik! :))))
4/4 anonim válasza:
Hú, azt hittem ettől csak én akadok ki:D A mézes jó ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!