Férfiak! Miért két kézzel fogjátok a péniszetek pisilés közben?
Kérdés: Miért két kézzel fogjátok a péniszetek
Válasz: Ezért használok két kezét hozzá.
Mert a kérdező lehet hogy csaj és észrevette hogy egy vagy több pasi két kézzel matat ott. Lehet azt hiszi, hogy a péniszt fogja mindenki két kézzel. Én leírtam hogyha olyat lát hogy 2 kéz van ott akkor nem mind a kettő fogja a péniszt, de a másikkal tarthatja ott lent a boxer gumiját például.
Adtam egy opciót a dolognak hogy miért hiheti azt hogy két kéz kell hozzá. Nem tudom mi a fenéért kell kötekedni. Nem tudom hogy egy lehetséges dolog felvázolása miért okoz neked ekkora gondot. De ha bal lábbal keltél fel pont nem érdekel, de ne rajtam töltsd ki a mérged. Ezt hívják tudod segítő szándéknak. Hogyha azt látja valaki hogy egy pasi két kézzel matat ott lent, akkor elmondod neki hogy csak 1 kézzel fogja a bránert, a másikkal valszeg a gatyát tartja távol onnan, vagy a pulcsit húzza fel és fogja meg. Nem kötekedni kellene.
A homik ezt nézik mindíg??
Te minek nézed hogy hogyan fogják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!