Körülmetélés utána 3-4 nappal, nektek is vérzett a péniszetek, pisilés kor?
Nem vagyok metélt ,így csak mint műtött sebhez szólnék hozzá .Mint minden vágott seb vérzik is .Ez talán nem is baj,mert önmagát tísztitja .A kórokozók kifelé jönnek .
Az éjszakai merevedést nem tudod kivédeni ,ez is egy természetes dolog.Ilyenkor húzódik a seb,itt-ott fel is szakad.Itt nem csak egyet,hanem több eret is elvágtak ,amik
össze vannak varrva .A húzódás miatt keletkezhet a varrat mellett,kis felszakadás ,és vérzik is .Pisiléskor is mozditod,húzódik.Mindig steril törlővel töröld le,ne vigyél rá bacikat.Biztosan írtak fel fertőtlenítő kenőcsöt is,bár én egy fertőtlenítő sprét sokkal jobbnak tartok .Csak hogy ez drágább mint a kenőcs (1200körüli)
A visszafertőzés miatt a steril gézzel való bekötést ajánlanám,jobb megoldás ez,mint a gyakori alsó csere.
Ha a sebhez ragad,kamillában leáztatod.Fürdés csak zuhany alatt .
Fitymaszűkület miatt!
Amúgy voltam dokinál és állítólag mindenkivel előfordulhat.
De akkor is idegesít, főleg hogy nem áll el.
De a kérdés továbbra is fent áll, veletek is előfordult már?
Amikor pici voltam, nekem akkor csinálták ezt meg és nekem is csak a bajt hozta. Ahogy emlékszem, nem nagyon vérzett, de csípett nagyon a pisiléskor :(
Vissza kéne menni a dokihoz. És miért kellett az egészet levágni amúgy? Annyira heges, gyulladt, fertőzött volt, vagy cukorbeteg vagy? :(
egyik sem, mint leírtam fitymaszűkület miatt! Sajnos még most is vérzik! Nem tudok vele mit csinálni! Tanács?
Holnap kell vissza mennem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!