A péniszetek nem marad nedves, amikor nem törlitek meg pisilés után?
Figyelt kérdés
2019. febr. 7. 07:43
1/6 anonim válasza:
De, még csöpögni is szokott róla a pisa, ha meztelen vagyok.
3/6 Alain Delon válasza:
Azért törlöm meg, hogy ne maradjon nedves.
4/6 anonim válasza:
Fúúúúj. Egyszer láttam, hogy valaki klotyópapírt teker köré, és úgy öltözködik fel.
Nem tudom , hogy azért csinálja, hogy nagyobbnak tűnjön, vagy hogy abba csepegtesse.
5/6 anonim válasza:
Fitymát hátrarántom pisilés közben, amint végeztem még állok ott egy fél percet, lerázom.
Nyilván volt olyan, hogy néhány csepp befigyelt és úgy éreztem mintha 2dl hugy lenne az alsónadrágomban..
6/6 anonim válasza:
A természet rendjét nem lehet megváltoztatni,kár erőlködni .
El kell olvasni mit is írnak a férfiak nemi szervének működéséről .Máris érthető lenne,miért is nedves hosszabb ideig pisilés után .Húzhatod a bőrt ahova akarod.A nedvesség nem a bőrből jön .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!