A bátyám 28 éves és haldoklik, hol találhatok olyan személyi edzőt aki megbízhatóan tudja mit csinál, és hajlandó házhoz menni hati 4x?
A bátyám 28 éves és 190kg.
Képes 20 órákat is aludni mostanság.
A bolt 1km-re van de mire oda ér, kifullad és sokszor meg kell állnia pihenni.
Tegnap közölte, hogy nincs étvágya és érzi, hogy a belső szervei nyomás alatt vannak, és nagyon nehezen veszi a levegőt.
Képtelen 100%-osan fürdeni mert nem éri el a fenekét.
A járása oly annyira elromlott, hogy már a súlya nem is a lány talpára megy, hanem a síp csontjára, annyira ferdén jár.
A szívén érzi, hogy nem bírja már sokáig.
A bátyám az utolsó fázisban lehet, és haldoklik.
Szeretet hiányos egyébkémt, erősen depressziós is a sok kudarc végett mind nők terén mind fogyási kísérletek miatt.
Kérem szépen...ne vicceljétek el a témát. Tudom, hogy itt szinte normális válaszokat nem lehet kapni, de reménykedem.
23 éves vagyok, és ha meghalna a bátyám.... Úgy érzem mély depresszióba esnék és ha nem teszek meg minden tőlem telhetőt, hogy megmentsem, éezem, hogy magamat is hibáztatnám, hogy hagytam meghalni.
Nincs sok fizetésem havi 200.000 ám ebből 60.000 az albi. Nem érdekel, hogy nekem milyen szar lesz az életem mert semmit nem vehetek meg magamnak, szeretném megmenteni a bátyám. Amúgy meg étteremben dolgozom, így lesz mit ennem, de csak 140.000ft/ho tudok felajánlani ennek az edzőnek ami tudom hogy édes kevés egy házhoz menetelhez... De kérem szépen.. Ha tudtok segíteni találni egy ilyen edzőt.... Hálásan köszönöm... Nem akarom látni a föld alatt a bátyám
És az edző mégis mit csinálna szerinted?
Bátyádnak orvosi kell, kivizsgálás, zsírleszívás.
Nem tud 1km-t se elmenni, akkor edzésre se lesz képes.
Gondolom a bátyád ételfüggőségben szenved, nem azért eszik mert éhes, hanem pótcselekvésként, eszik reggelire, ebédre, közben néz egy filmet, addig eszik, amíg tart a film, mert ezzel tölti ki az idejét és mert megszokás. Nem is az lenne a gond ha eszik, hanem az hogy mit.
Ha le akarna fogyni, teljesen mellőznie kell az étrendből minden olajban/zsírban sült dolgot (pl. sült krumpli, bundás kenyér), minden liszt tartalmú ételt (kenyér, pizza, sütik), mindent amibe cukor van (igen, még a szaloncukrot is), és mellőzni a krumpli-rizses kajákat is, mert az is keményítő és hizlal.
A párolt zöldségek, levesek, friss gyümölcsök, saláták nagyon jók, ezeket korlátozás nélkül lehet fogyasztani. Filmnézés közben meg ha rágcsálni akar, inkább egy zacskó szotyit a sült csirke helyett. Meg igyon sokat, 2-3 litert minimum, de lehetőleg ne cukros üdítőt.
Az ő súlyából, ha betartaná azokat a "tiltásokat" amiket leírtam, napi 1 kg-ot le tudna dobni és már 1 hét múlva jobban érezné magát, ahogy könnyebbül a teste. De ez csak tőle függ, hogy igazán akar-e változtatni, mindenki ragaszkodik a saját meggyőződéséhez, ebből gyökeredzik a megszokás, és a megszokás nagy úr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!