Ferenc7385859 kérdése:
Miért domborodik ki állandóan a péniszem?
Figyelt kérdés
Az van hogy pl tesiórán, vagy máshol is akár mackóban, hiába van rajtam szűk boxer kidomborodik egyszerűen a péniszem a nadrágon keresztül és eléggé kínos. Mi lehet az oka? Nekem sose szokott teljesen úgy leállni hogy a föld fele áll a vége hanem mikor alapjáraton van akkor egyenesen áll, nem felfele csak egyenesen mi lehet az oka? Elég zavaró :(2020. dec. 11. 22:08
1/8 anonim válasza:
Hát. Szerintem meg jobb látni azt, hogy van valami a gatyádban, mint azt, hogy egyenes deszkaság ott minden.
2/8 anonim válasza:
hány éves vagy?:D ha általánosba jársz, lehet h cikinek érzed, középiskolában konkrétan senkit se fog érdekelni :D nyilván a zacsidon fekszik, és eláll tőle :) hordj sötétebb nadrágot, kevésbé feltűnő, mint fehérben/szürkében..
őszintén szólva én a sajátomra ilyen szempontból büszke vagyok, mégha állva kicsi is, így szép domborulata van :D
ne aggódj, valszeg te jobban észreveszed, mint bárki más
3/8 anonim válasza:
Nyugi, felnőttkorban màr izgató lesz a nők körében :D
4/8 anonim válasza:
Mennél passzosabbak rajtad a gatyák nadrágok,annál jobben kiemelik a formáját,nagyságát.
6/8 anonim válasza:
Nem mindenkinek egyformán puha/kemény lankadtan sem. Van akinek látszódik és van akinek nem. Szóval semmi gond nincs ezzel.
7/8 anonim válasza:
örülj neki,jobb,mintja semmi nem látszana,en meg imadom amugy az ilyet nezni
8/8 anonim válasza:
Erős combizomzat esetén a herezacskó sincs az összeérő combok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!