Here implantátum okozhat rákot?
Nemrég egy éve eltávolították az egyik herémet, de nagy az űr ott és fura érzés. Szeretnék here implantátumot, de félek hogy lesznek következményei, mint a rák vagy hasonlók. Van valaki ilyen helyzetben mint én? Akinek van ilyen implant az is írjon ne szégyellje.
Köszönöm.
nem lesz semmi negatív következménye, rákot meg főleg nem okoz. a szilikon az biokompatibilis, nem reagál a szövet vele, így gondod se okoz, pláne nem rákot.
ha zavar, akkor csináltasd meg. én is megcsináltattam az eltávolítás után 3 hónappal.
mivel még nem voltam 18, és hasonlóan daganat miatt vették ki az eredetit, ezért TB alapon sikerült elintézni.
de ha TB alapon nem is menne már, 350-550k közt mindenestül magánklinikán megcsinálják.
ennyit szerintem mindenképpen megér a dolog, már csak lelki, és önbizalmi okok miatt is.
kész megváltás volt nekem a műtét, és a heg is zacsin kb észrevehetetlen módon meggyógyul
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!