Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Canestent meddig kell a...

Canestent meddig kell a kezelt felületen hagyni?

Figyelt kérdés
1-2 nap? én szerintem sokáig hagytam direkt nem is tisztítottam gondoltam hagy hasson de most fehért az egész makkom.
2020. nov. 30. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Rákened és következő tisztálkodásnál lemosod. Napokig nem mostad meg vagy hogy?
2020. nov. 30. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Gyere le joisten. Betegtajekoztato mire van?

Rwggel bekend, este lemosod, es utana megint bekened. Reggel ujra bekened, este megmosod, utana meg aznap este megint bekened. Ezt igy 7 napig.

2020. nov. 30. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:

A nemi szervet csak óvatosan ezzel a kenőccsel. Gyógyító hatását úgy fejti ki,hogy a bekent felületet kiszáritja,a gombák elpusztulnak.

A makkot nyálkahártya fedi,ez könnyen szárad ki,berepedezhet.

Nagyobb lesz a baj,mint a gombásodás .

2020. nov. 30. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Én azt a sz.rt tuti nem kenném rá! Ezek a krémek szerintem csak több kárt tesznek mint hasznot. Jó persze korábban én sem tudtam, mert ugye az orvos csak javasolja meg felírja, de azt nem mondja milyen mellékhatásai vannak. Csak hogy kenni kell... Hónapokig szenvedtem ilyen gombás szerű bajtól, ami fájt, égetett, azt hittem sose múlik el.. Már szó szerint azt hittem felkötöm magam, hogy fájdalomba kell leélni az életemet.. Orvosról, orvosra jártam, kenőcsök tömkelegével próbálkoztam... De utólag kiderült, hogy annyira kiszárította a makk részét a krém hogy már nem is azért fájt nekem, mert gyulladt volt, mert a krém azt leviszi oké... De rohadtúl kiszárította aztán meg amiatt fájt... Ráadásul a szteroidos még el is vékonyítja a bőrt és nem épp kellemes akkor húzgálni az előbőrt rajta... Erről persze orvos semmit se mondott, nekem kellett kutakodni utána, hogy miért fáj még mindig miért nem múlik má el, pedig kentem, kezeltem rendesen... Szörnyű hónapok voltak! Na mihelyt rájöttem a titok nyitjára abbahagytam ezt a sok gombaölős szart.. Mellesleg, ha eredei aloe-t használsz az többet ér a gombára/gyulladásra (tapasztalat) 5 nap alatt kinyírja a gombát, bár a lábammal is így volt. Canesten nem ért semmit rá, pedig az is égetett mint állat... Na fogtam magam elmentem olyan növényt beszerezni, annak a nedvé rákentem ahová kell csodát is tett.

Gyógynövény vs Gyógyszer 1-0 Mondjon bárki bármit, ezek a gyógyszeres sz.rok csak szétcseszik a bőrt. Egyedül ilyen krémekből a neogranormon jó, de azt is csak utólag használtam, hogy regenerálódjon gyorsabban a bőröm, amit ezek a gombásodás elleni kenőcsök tönkretettek. Szerencsére ettől a kínkeserves helyzettől megszabadultam, soha többé!

2020. nov. 30. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!