Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gomba ellen pimafucort kenőcs...

Gomba ellen pimafucort kenőcs helyettesíthető canestennel?

Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 13:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gyógyszertári a megmondja hogy mi a helyettesítője.
2020. szept. 21. 14:01
 2/14 A kérdező kommentje:
nem mondák meg csak annyit hogy ez recept köteles de azért köszi ment a zöld
2020. szept. 21. 14:14
 3/14 anonim ***** válasza:

Én eddig bármelyik gyógyszertárban voltam és sajnos rendszeresen kell mennem, mindig megmondták hogyha nem volt termék hogy mit ajánlanak helyette, sőt volt hogy magától felülírta amit a doki írt fel, mert mondta hogy xy gyógyszer sokkal jobb.

A gyógyszertárban segítenek csak kérdezni kell, és ne írd le őket előre, mert ahogy olvasom nem próbáltad megkérdezni, de te már előre tudod hogy nem segítenek.

2020. szept. 21. 14:40
 4/14 A kérdező kommentje:
megkérdeztem de lehet az volt a gond hogy recept kell vagy nem tudom
2020. szept. 21. 14:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A pimafucort egy vényköteles szteroidos kenőcs. A Canesten egy vénynélküli gombaölő. Menj vissza a bőrgyógyászhoz, aki javasolta és ő tudja felírni neked!
2020. szept. 21. 15:46
 6/14 A kérdező kommentje:

miben más a szteroidos kenőcs? elvileg gombásodásra adta ezt is.

nem igazán szeretnék vissza menni elég mogorva egy orvos sokan is vannak még nem akkora a baj

2020. szept. 21. 15:50
 7/14 anonim ***** válasza:
A hatóanyagaiban. A szteroidos kenőcsöt a háziorvosod is fel tudja írni, ha a szakorvoshoz nem akarsz visszamenni. Másképp nem fogod tudni beszerezni
2020. szept. 21. 15:59
 8/14 A kérdező kommentje:

miben más kíváncsiság?

te is használtál már ilyet?

2020. szept. 21. 16:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Keress rá a hatóanyagaira, ha érdekel! A gombás tünetekre mindkettő jó, de a Canesten nem szteroid tartalmú. Nem vagyok orvos, így az összetételeikről többet nem tudok mondani.
2020. szept. 21. 16:45
 10/14 A kérdező kommentje:
köszöntem minden jót
2020. szept. 21. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!