Gomba ellen pimafucort kenőcs helyettesíthető canestennel?
Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 13:57
1/14 anonim válasza:
Gyógyszertári a megmondja hogy mi a helyettesítője.
2/14 A kérdező kommentje:
nem mondák meg csak annyit hogy ez recept köteles de azért köszi ment a zöld
2020. szept. 21. 14:14
3/14 anonim válasza:
Én eddig bármelyik gyógyszertárban voltam és sajnos rendszeresen kell mennem, mindig megmondták hogyha nem volt termék hogy mit ajánlanak helyette, sőt volt hogy magától felülírta amit a doki írt fel, mert mondta hogy xy gyógyszer sokkal jobb.
A gyógyszertárban segítenek csak kérdezni kell, és ne írd le őket előre, mert ahogy olvasom nem próbáltad megkérdezni, de te már előre tudod hogy nem segítenek.
4/14 A kérdező kommentje:
megkérdeztem de lehet az volt a gond hogy recept kell vagy nem tudom
2020. szept. 21. 14:47
5/14 anonim válasza:
A pimafucort egy vényköteles szteroidos kenőcs. A Canesten egy vénynélküli gombaölő. Menj vissza a bőrgyógyászhoz, aki javasolta és ő tudja felírni neked!
6/14 A kérdező kommentje:
miben más a szteroidos kenőcs? elvileg gombásodásra adta ezt is.
nem igazán szeretnék vissza menni elég mogorva egy orvos sokan is vannak még nem akkora a baj
2020. szept. 21. 15:50
7/14 anonim válasza:
A hatóanyagaiban. A szteroidos kenőcsöt a háziorvosod is fel tudja írni, ha a szakorvoshoz nem akarsz visszamenni. Másképp nem fogod tudni beszerezni
8/14 A kérdező kommentje:
miben más kíváncsiság?
te is használtál már ilyet?
2020. szept. 21. 16:02
9/14 anonim válasza:
Keress rá a hatóanyagaira, ha érdekel! A gombás tünetekre mindkettő jó, de a Canesten nem szteroid tartalmú. Nem vagyok orvos, így az összetételeikről többet nem tudok mondani.
10/14 A kérdező kommentje:
köszöntem minden jót
2020. szept. 21. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!